Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αγγελάτος Γιάννης


Χαλκίδα 7-04-2012

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κος Δεμερτζής Βασίλης (5-04-2012), περί αυθαιρεσιών στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχω να επισημάνω : στην περίπτωση που αναφέρει ότι << γνωστός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ έκανε αίτηση για μετάταξη από Υ.Ε.
εργάτη σε Δ.Ε. διοικητικού λογιστικού χωρίς να υπάρχουν τα τυπικά προσόντα >> , παρόλο που δεν αναφέρεται ονομαστικά ποιον αφορά εν τούτοις φωτογραφίζει το άτομο μου, επειδή είμαι ο μόνος συνδικαλιστής που έκανα αίτηση για μετάταξη αυτό το διάστημα. Ο κος Δεμερτζής γνωρίζει ότι ο ....
δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας προβλέπει μετά από οχτώ έτη από τον διορισμό, ο υπάλληλος δικαιούται να κάνει αίτηση για μετάταξη και εγώ διανύω ήδη το 13ο έτος ως υπάλληλος.
Όσον αφορά τον ισχυρισμό του ότι δεν έχω τα τυπικά προσόντα, τον ενημερώνω ότι το τυπικό προσόν μετάταξης είναι το απολυτήριο γενικού λυκείου, το οποίο έχω καταθέσει στην υπηρεσία μου. Είναι επομένως προφανές ότι ο κος Δεμερτζής στην προσπάθεια του να << καταγγείλει σκάνδαλα >> στο Νοσοκομείο, όχι μόνο δεν διασταύρωσε τις πληροφορίες του, αλλά καν δεν προσπάθησε, γιατί δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά σκοπός του είναι η δημιουργία προεκλογικού κλίματος σκανδαλολογίας.
Κατόπιν τούτου καλώ τον κο Δεμερτζή να ανακαλέσει, σε διαφορετική περίπτωση είναι κοινός ψεύτης, λασπολόγος και συκοφάντης και ο σκοπός του κρίνεται ύποπτος ως προς το πρόσωπο μου.

Αγγελάτος Ιωάννης
Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων
Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας