Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ


Με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής και το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στη «μάχη της παραμονής», συνεχίζεται την Κυριακή, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα που διατηρεί αμυδρές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία και φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός, που ταλανίζεται από διοικητικά προβλήματα, φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την....
παραμονή, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη θέση.

Ακόμη, η ΑΕΚ, δοκιμάζεται στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ που θέλει βαθμούς για να παραμείνει εκτός «επικίνδυνης ζώνης», ενώ ο Παναιτωλικός θέλει τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της παραμονής.


Τέλος, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την Ξάνθη σε μία ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, όπως είναι και ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ουραγός και υποβιβασμένη Δόξα Δράμας, θα υποδεχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Εργοτέλη, που με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.


Κυριακή 8 Απριλίου (19:00-NOVA)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Δόξα Δράμας - Εργοτέλης
Λεβαδειακός - Ξάνθη
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Ολυμπιακός - Κέρκυρα
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ