Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»
Σας αποστέλλουμε φωτογραφικό υλικό, από τη «ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ» που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου 2012, στα πλαίσια του εορτασμού για την «Απελευθέρωση της Εύβοιας» από τον Τουρκικό ζυγό, που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ), σε συνεργασία με τους Δήμους Χαλκιδέων, Μεσσαπίων, το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).
Στη Λαμπαδηδρομία έλαβαν μέρος μαθητές από....
Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, αθλητές από τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ της ΑΓΕΧ, των τμημάτων κολύμβησης του ΑΚΟΧ και πλήθος ανεξάρτητων συμμετοχών.
Με προπομπό τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, η πορεία της Λαμπαδηδρομίας ξεκίνησε από το Κόκκινο Σπίτι, συνέχισε στην παραλία (Βουδούρη) και μέσω των οδών Λίασκα, Σκαλκώτα (Λαογραφικό Μουσείο), Φριζή και Κώτσου είχε ως αφετηρία την πλατεία στο Τζαμί, όπου έγινε και η υποδοχή της.
Για την πραγματοποίηση των 2ημερων αυτών εκδηλώσεων, σημαντική υπήρξε η συνδρομή των Διευθύνσεων Α/θμιας - Β/θμιας Εκπ/σης, της Τροχαίας Χαλκίδας του Λιμεναρχείου, της Σχολής Πεζικού, καθώς και όλων όσων συμμετείχαν (σχολεία, σύλλογοι αθλητικοί, πολιτιστικοί), τους οποίους και ευχαριστούμε.