Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Μ΄ αρέσουν οι πολιτικοί οι οποίοι δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν αντιδρούν όταν τους αδικούν τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους, αλλά περιμένουν με υπομονή και αλλάζουν πορεία όταν αυτοί οι μηχανισμοί, κάνουν νέο λάθος για να διορθώσουν το πρώτο.
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν είναι ούτε οικογενειακός φίλος, ούτε φυσικά και ...
πολιτικός φίλος. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ και πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει στην Εύβοια. 
Είμαι βέβαιος πως η ΔΗΜ.ΑΡ θα έχει έδρα στην Εύβοια και γιατί αυτή την έδρα να μην την έχει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης. Αυτή είναι η δική μου άποψη κι ας με συγχωρήσουν οι άλλοι υποψήφιοι. 
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν πετάει στα σύννεφα και δεν είναι αγκαλιά με τους κομματικούς μηχανισμούς. Βλέπει μπροστά και αυτό τον κάνει αγαπητό στον κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν θα προδώσει ποτέ αυτούς που θα τον ψηφίσουν και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που θα ζητήσω από αυτούς που θα ψηφίσουν ΔΗΜ.ΑΡ. να βάλουν έναν σταυρό στον Δημήτρη Αναγνωστάκη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες ο Χριστός μας μετέφερε τον σταυρό του μαρτυρίου στο Γολγοθά. Τον δικό μας σταυρό ας μην τον εμπιστευθούμε σ΄αυτούς  που μας πρόδωσαν. Ας μην τον δώσουμε στο ενεχυροδανειστήριο των πολιτικών της μίζας και της διαπλοκής.