Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Ας είναι καλά ο άνθρωπος κι ας πάει όπου θέλει. Έχει προσφέρει οικονομικά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κανείς δεν πρέπει να το αμφισβητεί αυτό. Μιλάμε για τον κύριο Βασίλη Ταρνανά, ο οποίος έκανε μία ακόμη γκάφα ¨σε συνεργασία¨ με αυτούς που έχουν αναλάβει να τον λιβανίζουν!!
Γράφω γκάφα γιατί πως αλλιώς να εξηγήσω την δήλωσή του στον κ. Βέττα.
Είπε: ¨Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανέβει κατηγορία, θα...
μείνω στην ομάδα. Αν παραμείνει στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ εγώ θα φύγω και θα πάω σε μεγαλύτερη κατηγορία¨!!!!
Συγνώμη αλλά αυτή είναι ¨γαμώ τις γκάφες¨!!!! Ούτε ο Τσίπρας δεν έκανε τόση μεγάλη γκάφα τις τελευταίες μέρες!!!!
Τι είχα γράψει εγώ; Είχα γράψει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και πολλοί θέλουν να γίνουν κάποιοι μέσα από την ομάδα αυτή!!!!
Τι λέει ο κ.  Ταρνανάς; Δεν λέει πως θέλω την ομάδα στην Γ΄ εθνικη και παραπάνω, αλλά λέει πως θέλει τον εαυτό του σε παραπάνω κατηγορία!!!!!
Κύριε Ταρνανά, δεν ανεβαίνουν κατηγορία οι άνθρωποι, αλλά οι ομάδες!!
Οι άνθρωποι που είναι ικανοί διοικητικά και ξέρουν ποδόσφαιρο, δίνουν μάχη και ανεβάζουν κατηγορίες την ομάδα που αγαπούν και ¨δεν αγοράζουν¨ κατηγορίες για τον εαυτό τους!!
Συγνώμη κύριε Ταρνανά, αλλά είχατε δηλώσει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η μεγάλη σας αγάπη και πως από μικρός πηγαίνατε στο γήπεδο και τον παρακολουθούσατε!! 
Έχω ξανακούσει τέτοια κι απο άλλους παράγοντες. Πείτε μου όμως κάτι. Αγαπούσατε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ρίχνατε χρήμα για λίγη από την δόξα του;;;
Κύριε Ταρνανά εσείς δεν είχατε δηλώσει, πάλι στον κ. Βέττα πως ότι κι αν γινόταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έπαιζε σε ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, αφού θα αγοράζατε κάποιο ΑΦΜ;;;;;
Μήπως κι αυτό είναι στην φαντασία μου;
Κύριε Ταρνανά, κάνατε γκάφα και μάλιστα μεγάλη. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα χαθεί. Υπάρχουν αυτοί που τον αγαπούν πραγματικά και δεν κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και την δημοσιότητα που τους παρέχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτοί που είναι η δύναμη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι αυτοί που τον θέλουν για να πάρουν κάτι από την δύναμη της ομάδας.