Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ


Οι τελικοί των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ αρχίζουν στις 22:00 στο ΣΕΦ (ΝΕΤ). Ο Ολυμπιακός με φόρα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας θέλει να κάνει το θετικό ξεκίνημα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός καλείτε να αποδείξει την αξία του και να .....
διατηρήσει τον τίτλο του.
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που υπέστη την Παρασκευή απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Χθες δεν προπονήθηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα παίξει απόψε.
Από την άλλη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερες ανάσες και να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τους τελικούς νωρίτερα από τους αντιπάλους τους. Χθες στην προπόνηση το «παρών» έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξή του στην ομάδα.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Φούφης και Αφεντουλίδης. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (21:45).