Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δώνης: «Τελειώνει μία πολύ ωραία διαδρομή για εμάς»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, με αφορμή το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, για την 6η και τελευταία ημέρα των πλέι οφ.
Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε επίσης για την φετινή χρονιά όπου λέει τα εξής:
«Τελειώνει μία πολύ ωραία διαδρομή για εμάς, μία ....διαδρομή με πολύ σημαντικά πράγματα, επιτυχίες και αλλαγή επιπέδου για την ομάδα μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή την επίπονη διαδικασία των πλέι-οφ και ξέρουμε ότι για να αποφύγουμε την τελευταία θέση πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο, από την άποψη ότι έχουμε σημαντικά προβλήματα και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα, αλλά έδειξε ότι είναι μία σημαντική ομάδα και με καλούς παίκτες. Πιστεύω, όμως, ότι όλη αυτή η φάση του μίνι πρωταθλήματος κρίθηκε καθαρά και μόνο στις λεπτομέρειες για όλες τις μέρες».
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.