Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Περιοδεία στα χωριά του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων η διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα την Πέμπτη, 7 Ιουνίου η περιοδεία που πραγματοποιεί κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών Εύβοιας και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Σίμο Κεδίκογλου στα χωριά του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.
Το πρωί οι: Σίμος Κεδίκογλου, Σίσσυ Λαΐου και Γιάννης Παπαγρηγορίου επισκέφθηκαν τα χωριά Καθενούς, Αμφιθέα, Πούρνο και Στρόπωνες, όπου....
συνομίλησαν με τους κατοίκους, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε Στενή, Μακρυκάπα, Άτταλη και Τριάδα.
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα βρεθούν στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, προκειμένου να μιλήσουν με τους εργαζόμενους για το μέλλον του τελευταίου βιομηχανικού γίγαντα της περιοχής μας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ, που το 2009 έλεγε ότι πρέπει να κλείσει η ΛΑΡΚΟ καταγγέλλοντας τη Νέα Δημοκρατία ότι παρανομεί όσον αφορά στην απόφαση να δοθεί παράταση στην άδεια λειτουργίας έως το 2015, να τοποθετηθούν και να δεσμευτούν, ότι θα διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της και δεν θα τη μετατρέψουν σε «κουφάρι». Μάλιστα, υπενθύμισε, ότι υπάρχουν και δημόσιες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγαν ότι πρέπει η ΛΑΡΚΟ να κλείσει.
Κατά τις συνομιλίες που είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τους κατοίκους κατέστησε σαφές, ότι η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη και υπέρ της παράτασης της μίσθωσης, κάτι για το οποίο δεσμεύονται. «Για να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής -είπε- πρέπει να είναι σε λειτουργία. Αν σταματήσουν τα καμίνια της ΛΑΡΚΟ έστω και για μία ημέρα θα χρειαστούν 6 μήνες για να δουλέψουν ξανά και το κόστος των επισκευών θα είναι τεράστιο. Αν την κάνουν ένα κουφάρι τότε δεν θα ενδιαφέρει κανέναν»