Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να αποφορτίσει τους διεθνείς ύστερα από τη συναρπαστική πρεμιέρα με την Πολωνία αφηνοντας τους μετά το πρωινό ελεύθερους.
Ετσι οι Ελληνες παίκτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν στην Πολωνία.

Κάποιοι, βέβαια, έμειναν στα δωμάτιά τους για να....
ξεκουραστούν, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Πολωνία μέλη των οικογενειών τους. 
 
Ρωτήστε τον Σάλπι

Στις ερωτήσεις οπαδών από όλο των κόσμο μέσω του twitter της UEFA θα απαντήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης!

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μέσω στον λογαριασμό #AskSalpingidis ως τις 23:00 του Σαββάτου και ο 31 ετών επιθετικός του ΠΑΟΚ θα δώσει τις απαντήσεις του.


* Η Εθνική και κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά δεν μπορεί νʼ αντικαταστήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έτσι, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η Ελλάδα θα συνεχίσει στο τουρνουά με 22 παίκτες.


** Δεν έχει δικαίωμα ένστασης η Εθνική για τα λάθη του Καρμπάγιο στο χθεσινό (8/6) ματς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν έδειχνε κάρτα σε λάθος παίκτη, κάτι τι οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου. Ενδεχομένως, όμως, να διεκδικήσει την σιωπηρή τιμωρία του και να μην σφυρίξει ξανά μέχρι το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.