Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Σάντος άφησε ανοιχτή την προπόνηση με... κλειστά χαρτια!


Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής έγινε στο επιβλητικό εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του Euro με αντίπαλο την συνδιοργανώτρια Πολωνία.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ωστόσο, αν και άφησε όλη ....

την προπόνηση ανοιχτή (και όχι μόνο τα πρώτα 15 λεπτά βάσει κανονισμού), κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 20:00 ώρα Ελλάδας και διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Σάντος δεν θέλησε να πιέσει τους διεθνείς, εν όψει ενός δύσκολου αγώνα και μάλιστα στο οικογενειακό διπλό δεν δοκίμασε τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για την 11άδα.
Παρόλα αυτά οι σκέψεις του Πορτογάλου μάλλον δείχνουν το παρακάτω σχήμα: Ο Χαλκιάς αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στα άκρα οι Τοροσίδης και Χολέβας.
Σε θέση αμυντικού χαφ θα είναι ο Κατσουράνης. Οι Μανιάτης και Καραγκούνης λίγα μέτρα πιο μπροστά τους. Στο ένα άκρο ο Σαμαράς, στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας και τέλος στο άλλο άκρο ο Νίνης. Ο τελευταίος ίσως αποτελεί και το μεγαλύτερο ερωτηματικό, αφού ο Σαλπιγγίδης έχει πιθανότητες για θέση βασικού.