Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Καλημέρα κύριοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Καλημέρα σε παράγοντες και προπονητές, αλλά και στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους.
Καλές οι δηλώσεις των παραγόντων, οι ατάκες των προπονητών, η αδιαφορία των ποδοσφαιριστών και το ανέβασμα στα κάγκελα των φιλάθλων και οι επιθέσεις όλων προς την διαιτησία και την ΕΠΣΕ, αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη.
Εγώ θα γράψω την δική μου.
Αρχίζω από τους προπονητές.
Αλήθεια πότε θα πούνε τα πράγματα με το ....
όνομά τους; Θέλουν έτοιμους ποδοσφαιριστές και μάλιστα ακριβοπληρωμένους, αλλά ποτέ δεν ανέλαβαν την ευθύνη για τα όσα προσφέρουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές!!!  Πότε επιτέλους θα αναλάβουν ευθύνες;
Οι ποδοσφαιριστές
Θέλουν  λεφτά για να πάνε σε μια ομάδα και μάλιστα θέλουν και προκαταβολές!!
Αλήθεια, τι συμβαίνει όταν πληρώνεις καλά έναν ποδοσφαιριστή και αυτός όχι μόνο την διαφορά δεν κάνει, αλλά σου βγαίνει ο χειρότερος; Σου επιστρέφει χρήματα; Βγαίνει και ζητάει συγνώμη;
Οι παράγοντες
Αυτοί έχουν μάθει να πληρώνουν, να υπόσχονται και στο τέλος να είναι πάντα οι κακοί και οι χαμένοι!!
Οι φίλαθλοι
Αυτοί έχουν μόνο απαιτήσεις και βρίζουν όλους τους άλλους. Όταν τους καλούν να μπούνε στην διοίκηση στρίβουν στην γωνία, αλλά θέλουν να κάνουν κουμάντο. Θέλουν τον δικό τους προπονητή, θέλουν την δική τους 11άδα και γενικώς θέλουν πολλά!!
Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τώρα πρέπει όλοι να συνεργασθούν αν θέλουν ομάδες και όχι καφενεία!!
Η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην διοίκηση άτομα με οργανωτική εμπειρία. Να έχει προπονητή ο οποίος να φτιάχνει ομάδα με το υλικό που θα έχει και όχι να θέλει τον Μέσι για να πετύχει τον στόχο στα τοπικά πρωταθλήματα!!! Να έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παίζουν για την ομάδα και όχι η ομάδα γι΄ αυτούς. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να συμμετέχουν πρώτα και μετά να έχουν απαιτήσεις.