Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 1-0 ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΓΚΑ
 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο ο Νηλέας επικρατώντας με 1-0 της Αρτάκης, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, που θα την βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το .....
γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 48ο λεπτό με κεφαλιά ο Πόγκας, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγγή.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ κακή, ασύνδετη, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Χάρις την καλή λειτουργία της αμυντικής γραμμής και ιδιαίτερα του τερματοφύλακα Ντίνου Κότσαρη, το σκορ διατηρήθηκε στο 0-0, μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 9' ο Καραχάλιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Νηλέα απέκρουσε εκπληκτικά. Στο 20' πάλι ο Καραχάλιος από καλή θέση πλάσαρε λίγο άουτ και στο 38' σουτ του Λούκα μέσα από την περιοχή, νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Κότσαρη. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Το γρήγορο γκολ επέδρασε θετικά στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Αργύρη Μαστραγγελή, βελτίωσαν την απόδοσή τους, αγωνίστηκαν με πάθος και έφθασαν δίκαια στην πολύτιμη νίκη. Μάλιστα θα μπορούσαν με όπλο τις γρήγορες αντεπιθέσεις να πετύχουν περισσότερα τέρματα, αν οι Γκούμας, Μαστροκώστας και Φραγγής ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Μοναδική καλή στιγμή της Αρτάκης στο δεύτερο ημίχρονο ένα δυνατό σουτ του Σκριβάνου στο 86', που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Νηλέα.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Ζωντός (76' Αλεξίου), Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Κότσαρης Σ. (46' Μαστροκώστας), Βογιατζής, Μακρής (35' Ζέρβας), Πόγκας, Γκούμας, Φραγγής.
Το ερχόμενο Σάββατο ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Τριάδας με αντίπαλο τον τοπικό Παντριαδικό.