Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Χαίρετε,
Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτά στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα πιο κάτω.
1. Κλειστό Γυμναστήριο στην Αμάρυνθο
Συμμετείχα και εγώ στη σύνταξη τεκμηρίωση διαμόρφωση και αποστολή των προτάσεων του Δήμου στα πλαίσια του  στο Υπουργείο Πολιτισμού, στις αρχές της δεκαετίας 2000 επί δημαρχίας Γιώργου Στρουμπούλη,για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στα όρια του Δήμου μας. Η χαρά όλων ήταν πελώρια όταν μάθαμε ότι εγκρίθηκε κλειστό γυμναστήριο στη θέση κουκάκι !! Θυμάμαι ότι τα χρήματα που βγήκαν άγγιζαν το....

ποσόν των 850.000 €.
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες από τις επόμενες του Στρουμπούλη Δημοτικές αρχές παρά μόνο διαβεβαιώσεις ότι ο εργολάβος αρχίζει τη μία τετραετία ή καταφέραμε να ξεπαγώσουμε τα λεφτά την άλλη τετραετία ή ότι το έργο θα γίνει σίγουρα παρ’ όλο που εργολάβος είναι προβληματικός !!
Τελευταία είμαι εξοργισμένος με το ότι ο εργολάβος του ανωτέρω έργου που κατάλαβα ότι δεν θα γίνει ποτέ , απαιτεί χρήματα και μάλιστα θα τα πάρει , επικαλούμενος ζημιά προσωπική που υπέστη από τη Δημοτική μας αρχή. Αρνούμαι να πιστέψω ότι αληθεύει αυτό!!! Αρνούμαι να δεχθώ τις ενέργειες και των δύο πλευρών!! Της Δημοτικής αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών που δεν τέλειωσαν το έργο με όλα τα μέσα και του εργολάβου που θέλει τα χρήματα για ένα έργο που δεν έκανε.
Διευκρινίζω ότι το θέμα με ενδιέφερε και παρακολουθούσα την πορεία του έχοντας την ιδιότητα  γραμματέα του Πανευβοϊκου ΓΣ επί δεκαεπτά χρόνια. Παράλληλα είμαι μέχρι τώρα αθλητής στίβου και ποδοσφαίρου.
Σαν πολίτης και σαν αθλητής επιθυμώ να γνωρίζω γιατί το κλειστό γυμναστήριο δεν έγινε και αν προκύπτουν νομικές ή άλλες ευθύνες της Δημοτικής αρχής ή και άλλων όχι μόνο από την στέρηση του κόσμου από το γυμναστήριο αλλά και από την ενδεχόμενη καταβολή αποζημίωσης στον εργολάβο.
Ευγενικά σας παρακαλώ λοιπόν να με ενημερώσετε

2. Βιολογικός – όμβρια ύδατα
Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τη πορεία προετοιμασίας και την έναρξη των εργασιών του βιολογικού καθαρισμού στη περιοχή του πρώην Δήμου Αμαρυνθίων. Επίσης αν παράλληλα με τις εργασίες του βιολογικού θα τρέξει και έργο ομβρίων υδάτων ιδιαίτερα στο συνοικισμό Αμαρύνθου και στην κονιζερή που τόσο το έχουν ανάγκη.

3. Έμμεση αύξηση τιμής νερού στον πρώην Δήμο Αμαρυνθίων.
Παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί εν μέσω κρίσης αυξάνετε έμμεσα και παράλληλα ουσιαστικά κατά μεγάλο ποσοστό την τιμή του νερού στέλνοντας λογαριασμό ανά τρίμηνο αντί ανά εξάμηνο. Τι άλλαξε προς τα πάνω τη στιγμή που όλα πάνε προς τα κάτω και ο κόσμος αρχίζει να μην έχει για τα απαραίτητα.Πείτε μου παρακαλώ αν προγραμματίζετε μειώσεις ή αυξήσεις για τη συνέχεια

4. Εξηγείστε μου παρακαλώ τα οφέλη που προκύπτουν για τους πολίτες του Δήμου από την αιφνίδια αύξηση των αντικειμενικών αξιών που αποφασίσατε.
ευχαριστώ
Περιμένω τις απαντήσεις σας με αγωνία
Πιστεύω ότι θα μου απαντήσετε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα
Με τιμή
Κώστας Φραγκουλόπουλος
Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού