Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΛΕΜΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ


     Καλημέρα. Τι ακόμα να γράψω κ. Γκάρα? Βλέπετε να απαντά κανείς? Τα είπα όλα στη συνέντευξή, αλλά ούτε για το υλικό έχω λάβει απάντηση, ούτε διαφήμιση στους σάκους που έχω πληρώσει, είδα! Κάποιοι ανέλαβαν να διοικήσουν τον "Αθλ. Συλ. Ευβοικός Αγ. Νικολάου", για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι των ποδοσφαιριστών! Για τα παιδιά, μου έλεγαν! 
     Ο ποδοσφαιριστής κ. Ζαχαριάς Τρ. βοήθησε τον Ευβοικό Αγ. Νικολάου να ....

πάρει το πρωτάθλημα και να ανεβεί στη Δ κατηγορία με: 17 συμμετοχές ως βασικός και 13 συμμετοχές ως αλλαγή, από τους 30 αγώνες πρωταθλήματος(30 στα 30 συμμετοχή) και με 5 συμμετοχές ως βασικός στους 6 αγώνες μπαράζ ανόδου και ενώ η ομάδα ΔΕΝ είχε καλύψει τις υποχρεώσεις της, απέναντί του, μετά τον Ιανουάριο, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα!
     Πως βοήθησαν τα μέλη της διοίκησης που αποφάσισαν την απομάκρυνσή του? Πότε έγιναν μέλη του Συλλόγου? Με ποιές διαδικασίες ανέλαβαν διοίκηση? Το ξέρουν ότι διοικούν δημόσιο σύλλογο και όχι καμιά επιχείρηση που αγόρασαν ή το μαγαζάκι του μπαμπά τους? Ποιά είναι τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής? Ποιά είναι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής? Γνωρίζουν το καταστατικό του Συλλόγου? Θεωρούν ότι ασκούν χρηστή διοίκηση δημοσίου συλλόγου ή μήπως θεωρούν ότι τους χαρίστηκε ιδιωτικός σύλλογος?  Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται. . .