Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ




ΠΡΟΣ
Σωματεία, ΜΜΕ
Χθες, 9/11/12, στη συνάντηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Υπουργός επανέλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα. Ερωτηθείς σχετικά, επισήμανε ότι η διαδικασία της διαθεσιμότητας, όπως αυτή προβλέπεται στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε, προχθές στη Βουλή, δεν οδηγούν σε απολύσεις αλλά απλώς σε «μετακινήσεις» προσωπικού από υπηρεσία σε υπηρεσία.

Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη!

ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ....
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Εκτίμησή μας είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα είναι το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός εργαζόμενου από την υπηρεσία του παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού για το αντίθετο.

Δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό των εργαζόμενων!

Τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού τις διαψεύδουν οι ίδιες οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που περιγράφει σαφώς τη διαδικασία απόλυσης των Δημοσίων υπαλλήλων

Σε λίγο καιρό, δυστυχώς θα τον διαψεύσει με τραγικό τρόπο και η πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε την απόφασή μας να μην επιτρέψουμε να απολυθεί ούτε ένας συνάδεφός μας!

Είναι ντροπή σε μια χώρα με ενάμισι εκατομύριο ανέργους να πετιούνται στο δρόμο της εξαθλίωσης και της ανεργίας άλλοι 2.000 εργαζόμενοι μέσα στο 2012 και άλλοι 25.000 στη συνέχεια, όταν μάλιστα είναι γνωστή η τεράστια έλλειψη προσωπικού που μαστίζει πολλές υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε την απόφασή μας συνεχίσουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις μέχρι την τελική νίκη και δικαίωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας, 12 με λήξη ωραρίου, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ώρα 12:30 μ.μ. στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ( Βασ. Σοφίας 15).


Συναδελφοι, εργαζόμενοι της Εύβοιας

Σήμερα είναι οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου ΥΕ και ΔΕ, αύριο θα είστε εσείς!!!!

Στηρίξτε μαζικά τις κινητοποιήσεις για την ακύρωση αυτών των αποφάσεων!!



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012
ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΜΑ