Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νοέμβριος 2013-Ποιός τα έλεγε αυτά;

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του .............. αποτελείται από 15 ενεργά μέλη, που επέλεξαν συνειδητά να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού μας ομίλου και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα, ενώ παράλληλα μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής θύελλας, θα πρέπει να παλεύουν για την διατήρηση της επαγγελματικής τους θέσης ή της επιχείρησης τους και την συνοχή της οικογένειας τους.
Εφαρμόζοντας πρωτοποριακούς, κατά την γνώμη μας, μεθόδους διοίκησης και οργάνωσης (τις οποίες μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε σε όποιο άλλο σωματείο το επιθυμεί) στοχεύουμε στην δημιουργία μιας ομάδας – οικογένειας που θα κάνει υπερήφανο τον ........ φίλαθλο, βαδίζοντας σε σταθερή πορεία....

αναγνωρίζοντας και διορθώνοντας ταυτόχρονα τα όποια λάθη μας.
Δημιουργούμε με τις δικές μας δυνάμεις συνθήκες άψογης φιλοξενίας προς τα συναγωνιζόμενα σωματεία, ώστε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο μας, να είναι γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους και βέβαια να είμαστε στην διάθεση όλων των εμπλεκομένων στο πρωτάθλημα (διοργανώτρια αρχή – διαιτησία – διοικήσεις άλλων ομάδων) προκειμένου να συνεργαστούμε για την περαιτέρω αναβάθμιση του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Εξαιτίας σεβασμού (και επ ουδενί από λόγους αδυναμίας) απέναντι στα θεσμικά όργανα και στους ανθρώπους που τα εκπροσωπούν, απέναντι στα υπόλοιπα σωματεία αλλά κυρίως απέναντι σε όλους του Ευβοιώτες φιλάθλους, σε συνδυασμό με την συνειδητή απέχθεια μας στον χαρτοπόλεμο των ανακοινώσεων, έως σήμερα δεν προβήκαμε σε καμία απολύτως διαμαρτυρία.
Όμως επειδή, αυτή μας η προσπάθεια που περιγράφηκε παραπάνω, νιώθουμε να ροκανίζεται σιγά σιγά εξ αιτίας κυρίως της δυσλειτουργίας κάποιων, που δουλειά τους είναι η δίκαια εφαρμογή των κανόνων του παιχνιδιού το Διοικητικό Συμβούλιο του ........... αποφάσισε να ζητήσει την εξαίρεση από τους αγώνες της ομάδας μας, του διαιτητή που διαιτήτευσε τον πρόσφατο αγώνας μας με..................., όπως και κάθε άλλο διαιτητή ή βοηθό που δεν μπορεί ή δεν θέλει να συμβάλει στην αναβάθμιση του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και τέλος να αιτηθεί συνάντηση ακρόασης με το Διοικητικό σας Συμβούλιο για το σχετικό θέμα.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, περιμένουμε τις ενέργειες και υποσχόμαστε ότι θα ξαναενοχλήσουμε εσάς και το φίλαθλο κοινό μόνο σε έκτακτη περίπτωση».