Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Απάντηση σε σχόλιο

Θέλω ν΄ απαντήσω σε σχόλιο ενός ραδιοφωνατζή, ο οποίος θέλει να λέει πως ήταν και είναι κοντά στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και πως εκεί στα Ψαχνά τον εκτιμούν όλοι και του τα λένε όλα.
Σχολίασε λοιπόν τα όσα είπε ο κ. Στούπας στην συνέντευξη τύπου και μάλιστα είπε πως ο κ. Στούπας μπορεί να μην ονόμασε, αλλά μας έβαλε κι εμάς στο κάδρο αυτών που γράφουν διάφορα και δημιουργούν προβλήματα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ!!!
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, καλά έκανε και είπε, αν τα είπε....
αυτά ο κ. Στούπας. Δεν θα κρίνουμε εμεις τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, γιατί τον σεβόμαστε και έχουμε παραδεχτεί πως είναι μυαλό ο άνθρωπος.
Δεν αλλάζω άποψη για τον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα.
Δεν πιστεύω φυσικά πως είπανε κάτι τέτοιο, αλλά κι αν το είπανε θα το έκαναν για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Κάποιοι από τους ραδιοφωνατζήδες και μέσα σ΄ αυτούς κι εσύ, είχαν πέσει να τους φάνε πριν λίγο καιρό, όταν άλλαξαν προπονητή. Τα ξεχάσατε αυτά;
Σταματώ εδώ και εύχομαι στον κ. Στούπα, στον κ. Γκαλούφα  και στα άλλα μέλη της διοίκησης, καλή φώτιση (του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα) ώστε να μην αφήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο πουθενά και στον κανένα!!!