Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Νέα Αρτάκη 06/05/2014
- Νοιώθοντας ειλικρινά τεράστια θλίψη και απογοήτευση , πρώτα από όλα θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά μια τεράστια συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο της Εύβοιας , της Φθιώτιδος αλλά και όλης της Ελλάδος , για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 06.04.2014 στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αρτάκης , γεγονότα που δεν αρμόζουν ούτε με τον πολιτισμό του τόπου μας , ούτε και με τον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης των κατοίκων του .
 - Στο σωματείο του Οπούντιου Μαρτίνου δίνουμε θερμά συγχαρητήρια για την άνοδό του στην Γ Εθνική κατηγορία , στους ποδοσφαιριστές του ευχόμαστε να είναι υγιείς και ιδιαίτερα σε αυτούς που προπηλακίστηκαν τους απευθύνουμε άλλη μία ειλικρινή συγγνώμη . Θέλαμε σαν διοικητικό συμβούλιο να....

δημιουργήσουμε συνθήκες αθλητικής γιορτής για όλους - φιλάθλους και αθλητές - όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε . Ίσως φταίει το γεγονός , ότι κάναμε μια φανταστική φετινή σεζόν , για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μας αναγνώρισαν την αθλητική ηθική με την οποία κινηθήκαμε , με παρουσία διακόσιων περίπου φιλάθλων και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα για την χθεσινή κοσμοπλημμύρα . Στις αθρόες συγκεντρώσεις όμως δυστυχώς , εισχωρούν και οι ανεγκέφαλοι , που συνήθως τινάζουν τα πάντα στο αέρα . Δεν μπορέσαμε δυστυχώς να τους εντοπίσουμε και στην συνέχεια να τους συγκρατήσουμε .
  - Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που πήραν μέρος στα θλιβερά επεισόδια , έχουν πάψει από εχθές , να αποτελούν μέρος της ιστορικής αθλητικής οικογένειας του ΑΟ Νέας Αρτάκης .
- Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Νέας Αρτάκης έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης του καθώς και της ιστορίας του ομίλου του οποίου ασκεί την διοίκηση , στην επόμενη συνεδρίαση του θα συζητήσει τα τεκταινόμενα του χθεσινού αγώνα που με μια πρώτη ανάγνωση οδηγούν και δικαιολογούν αποφάσεις που φτάνουν μέχρι και την διάλυση του αθλητικού μας ομίλου .
Μία φοβερή χρονιά : τέλειας οργάνωσης , όμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος , επιστροφής του φίλαθλου κόσμου της Αρτάκης , δύο τίτλων , ονειρεμένης πορείας προς την Γ Εθνική κατηγορία , κατέληξε στον χειρότερο εφιάλτη ..........

                                            Για το διοικητικό συμβούλιο
                                            Ο πρόεδρος Νικ.Ματζάνας