Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν, ούτε όμως μπορούν και να μας τρομάξουν άλλοι. Δεν ΄χουμε καμιά σχέση με την παράγκα του ποδοσφαίρου, γιατί δεν έχουμε φιλοδοξίες οι οποίες να μας οδηγούν σε διάφορες καρέκλες τις εξουσίας με μόνο στόχο τα χρήματα, από έργα του δημοσίου ή των δήμων. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους χομπίστες και τους εραστές του ποδοσφαίρου για να.....
παίζουν κάπου τα παιδιά τους ή για να εξυπηρετούν τις ανάγκες για πλουτισμό, τις οποίες έχουν άλλοι τέως παράγοντες εκτός Εύβοιας.
Ας το καταλάβουν λοιπόν μια και καλή. Ας ρίξουν όση λάσπη θέλουν. Ας συνεχίσουν να βρίζουν και να συκοφαντούν όσο θέλουν. Ας βάλουν και το μάτι στην κλειδαρότρυπα, γιατί έχουν συνηθίσει να είναι ματάκηδες γενικώς, αφού απέτυχαν και ως παράγοντες και καμιά ομάδα δεν τους ανοίγει πλέον την πόρτα.
Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν και δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς οι οποίοι είναι αχυράνθρωποι και μ΄ αυτούς οι οποίοι γλείφουν, αυτούς που έφτυναν.
Δεν ανήκουμε στην παρέα των δημοσιογράφων οι οποίοι παριστάνουν τους ανεξάρτητους και πατάνε σε δυο βάρκες για να τα έχουν καλά με όλους.
Κύριοι οι εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να ικανοποιήσει η Εύβοια τις φιλοδοξίες αυτών που έχασαν στις εκλογές της ΕΠΟ. Οι εκλογές της ΕΠΣΕ δεν θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν παιχνιδάκια αυτοί οι οποίοι μέχρι χθες κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον. Δεν θα χρησιμοποιηθούν για να έχουν μια καρέκλα αυτοί που το Σαββατοκύριακο καταγγέλλουν γενικώς για να έχουν τα 5΄ δημοσιότητας και την Τετάρτη κάνουν δηλώσεις μετανοίας!!!
Καλημέρα