Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Θα πρέπει να μάθουμε πως η αλήθεια δεν είναι αρεστή στους πολλούς αλλά θα πρέπει και αυτοί να μάθουν πως εμείς ό,τι γράφουμε δεν το παίρνουμε πίσω, γιατί γράφουμε αλήθειες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε ανθρώπους της ενημέρωσης, οι οποίοι απλά <<κάνουν θέματα τα οποία στο χώρο μας τα ονομάζουμε θέματα σούπα>>.
Δημοσιογραφία από επαγγελματίες ή...
εθελοντές η οποία δεν ασκεί κριτική ή δεν σχολιάζει, δεν είναι δημοσιογραφία. Ένα παράδειγμα. Δεν είναι δημοσιογραφία το να μην ασκούμε κριτική στους Δημάρχους που σήμερα υπηρετούν την αυτοδιοίκηση αλλά σε αυτούς που την υπηρετούσαν πριν από μήνες.. Κύριοι, αυτοί κρίθηκαν από τον λαό, καλώς ή κακώς.
Δεύτερο παράδειγμα. Δεν είναι δυνατόν να γράφουμε για το ποδόσφαιρο και να περνάει το μήνυμα πως όλοι οι παράγοντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτεροι. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπουμε τα λάθη τους.
Εμείς βλέπουμε τα λάθη τους, ενώ κάποιοι τρέχουν να τους δώσουν βήμα, για να <<θάψουν>> εμάς. Ας συνεχίσουν. Και στο παρελθόν το έκαναν άλλοι και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Εμείς συνεχίζουμε.