Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

"Chalkida Bridges Marathon" – 25 & 26 Απριλίου. – Συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε χθες, για τη μεγάλη αθλητική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χαλκίδας, το «Chalkida Bridges Marathon», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 9 το πρωί. 
Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, ο Πρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ο Τάσος Ντάρλας Πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας, ο συνεργάτης του ΔΟΑΠΠΕΧ, Πανταζής Ρούσσος, ο Χορηγός της διοργάνωσης, Μιχάλης Θαλάσσης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», Πάνος Καραμούζης. 
Οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, από τις μέχρι τώρα συμμετοχές στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, "Chalkida Bridges Marathon", που καθημερινά καταφτάνουν από ////
όλη την Ελλάδα και αυξάνονται συνεχώς. 

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που στόχο έχει να αναδείξει την ευγενή άμιλλα, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή, δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που θα προβάλουν τη Χαλκίδα σ’ όλη την Ελλάδα, ως μια πόλη με αθλητική, πολιτιστική δράση και κοινωνικό πρόσωπο, όπως επισήμανε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη. 
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσους στηρίζουν το «Chalkida Bridges Marathon», πολίτες, φορείς αλλά και καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ κοινό, που ήδη έχουν ξεκινήσει εκστρατεία επικοινωνίας του αγώνα σ’ όλη την Ελλάδα.
Ιδιαίτερα, ευχαρίστησαν τους φορείς και τους εθελοντές που βοηθούν στην διοργάνωση. Αστυνομία Εύβοιας, Τροχαία Χαλκίδας, Λιμεναρχείο Χαλκίδας, Λιμενικό Ταμείο, ΕΚΑΒ, Νοσοκομείο Χαλκίδας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Ποδηλάτες, Λέσχη Ευρίπου 4Χ4.
Σημαντική είναι η αρωγή των χορηγών στην διοργάνωση. Των δυο μεγάλων χορηγών, κ.κ. Θαλάσση Μιχάλη και Κριμάτογλου Λάζαρο, καθώς και όλων των επιχειρήσεων της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν και συμβάλουν για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα (θα αναφερθούν αναλυτικά, σε νεώτερο δελτίο τύπου). 
Και φυσικά, επισημάνθηκε η σημαντική συμβολή των τοπικών ΜΜΕ στην προβολή του φιλανθρωπικού αγώνα. 
Να τονιστεί, πως στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός το «Chalkida Bridges Marathon», με σχεδιασμό για του χρόνου, της πραγματοποίησης μαραθωνίου 40χλμ. στην πόλη μας. 
Είναι σημαντικό, πως ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα, προσδίδει μεγαλύτερη αξία στην συμμετοχή όλων μας, την Κυριακή 26 Απριλίου. 
Να επισημάνουμε πως, σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου για το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Μάλιστα, ο Σύλλογος «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» έχει ήδη καταφέρει να αγοράσει και να προσφέρει ένα Μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για αιμοκάθαρση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με παλαιότερες δράσεις του και εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει. 
Σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα του «Chalkida Bridges Marathon» να σημειωθεί, πως θα πραγματοποιηθεί την παραμονή, Σάββατο 25 Απριλίου 2015, το βράδυ, μια μεγάλη μουσική εκδήλωση στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, ως προπομπός του Μαραθωνίου. 
Ο «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου», διοργανώνεται από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας και υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ. 
Μικροί και Μεγάλοι, συμμετέχουμε και τρέχουμε για τη Χαλκίδα, τρέχουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ