Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΑΤΩΝΤΑ»



Σε εργασίες συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Βατώντα και ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χώρου, προέβη ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), στα πλαίσια αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, με το ειδικό μηχάνημα, που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ....
προχώρησε στην ανόρθωση του πέλους του συνθετικού χλοοτάπητα του εν λόγω γηπέδου και παράλληλα έγινε και κοπή των χόρτων εσωτερικά και εξωτερικά της περιμέτρου του γηπέδου.
Αυτές οι εργασίες αναβαθμίζουν ποιοτικά την αθλητική εγκατάσταση, προστιθέμενες στις τελευταίες παρεμβάσεις που αφορούσαν τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου και την διαμόρφωση χώρων εσωτερικά και εξωτερικά του γηπέδου.
Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα και ευπρεπισμού των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου Βαθέως Αυλίδας και Λουκισίων.
Εν τω μεταξύ μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προμήθειας καουτσούκ, ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα προχωρήσει σε συνολική παρέμβαση συντήρησης και διαμόρφωσης του γηπέδου στο Πάρκο του Λαού.