Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πώς είπατε;

Συγνώμη, κύριοι, αλλά έχετε χάσει επεισόδια. Το apopsignomi θα είναι κοντά στην προσπάθεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, γιατί αυτή η ομάδα δεν πρέπει να παραμείνει στα τοπικά πρωταθλήματα. Το ποιοι θα την αναλάβουν μετά η ποιοι θα κρυφτούν και πάλι, είναι άλλο θέμα. Αυτά θα τα συζητήσουμε και σχολιάσουμε μετά τα μπαράζ και όχι τώρα.
Θέλουμε όμως να ρωτήσουμε και κάτι στα γνωστά παπαγαλάκια. Είναι ανάγκη να δίνετε αναφορά...
για τα δικά μας σχόλια στους ανθρώπους της Θήβας; Γιατί μπαίνετε σε αυτόν τον κόπο; Οι της Θήβας μας γνωρίζουν και μάλιστα πολύ καλά, τότε που αντίπαλός τους ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Ούτε και τότε τους χαϊδέψαμε τα αφτιά, αν και προπονητής τους ήταν τότε ο κ. Γιώργος Λάμπρου.
Αγαπητά παπαγαλάκια, καλά κάνετε και επιλέξατε αυτούς που έχουν το χρήμα. Σταματήστε όμως να τους μεταφέρετε αυτά που γράφουμε, γιατί δεν ξέρετε πως έχουμε πληροφόρηση από ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε. Εμείς δεν θα γράψουμε τα ονοματάκια σας. Αυτά θα τα ανακαλύψουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, οι οποίοι είναι περισσότερο έξυπνοι από όσο φαντάζεστε εσείς και ο προπονητής της Θήβας.