Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ετοιμάζουν επίθεση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;

Οι ουδέτεροι ξαναχτυπούν και θα προσπαθήσουν χρησιμοποιώντας κάποιους τύπους οι οποίοι φροντίζουν να πλασάρουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, να "χτυπήσουν" ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κυρίως τους κυρίους Καρυστινό και Ευσταθίου. Πως όμως και γιατί;
Γιατί πρέπει να ρίξουν λάσπη, αφού δεν υπέκυψαν ώστε να παραδώσουν την ομάδα σε κάποιους οι οποίοι οργανωμένα επιχείρησαν να την πάρουν για λόγους που ξέρουν αυτοί, αλλά και δυστυχώς γι΄ αυτούς και κάποιοι άλλοι.
Λοιπόν για να μην κουρασθούν, αυτοί οι άνθρωποι της ενημέρωσης οι....
οποίοι ενεργοποίησαν πρόσωπα, που είχαν ενεργοποιήσει και για άλλη ομάδα της Εύβοιας, να ξέρουν πως και αυτοί την φορά δεν τα κατάφεραν.
Τώρα καταλάβαμε όλοι πως ξαφνικά κάποιοι ήθελαν μερίδιο από την άνοδο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άρχισαν να είναι καθημερινά "στον αέρα", πως κάποιοι άλλοι πήραν τα νταούλια και έγιναν Χαλκιδάρες και γιατί χρησιμοποιήθηκαν άλλα κόλπα, ώστε ν΄ αρπάξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν, αλλά είναι άδικο και ανέντιμο, να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε ανθρώπους οι οποίοι απέδειξαν πως κατάφεραν να ανεβάσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ Εθνική.
Εμείς την άποψή μας την γράφουμε και φυσικά δεν πιστέψαμε πως θα έρθουν επενδυτές. Κάτι ξέραμε γιατί αυτό το ίδιο έργο το είχαμε ξαναζήσει.
Δεν συμφωνούμε σε πολλά με την διοίκηση Καρυστινού, αλλά είναι αυτή που ανέβασε την ομάδα κατηγορία και έδωσε το δικαίωμα σε κάποιους να παριστάνουν τους Χαλκιδάρες.
Περιμένουμε και θα απαντήσουμε σ΄ αυτούς που θα ρίξουν το δηλητήριό τους, αλλά και την λάσπη στον ανεμιστήρα. Θα πάθουν σοκ από αυτό που θ΄ ακολουθήσει.
Εμείς δεν θα ζητήσουμε την άδεια ούτε του κυρίου Καρυστινού, ούτε του κυρίου Ευσταθίου, ούτε κανενός άλλου. Όπως κάνουμε πάντα, θα κάνουμε και τώρα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ικανός να προχωρήσει με τον κόσμο του και χωρίς αυτούς οι οποίοι μία είναι ουδέτεροι και την άλλη θέλουν να γίνουν αφεντικά.