Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

"Οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα".
Αυτό ισχύει για όποιον μπορεί και θέλει ν΄ αναλάβει τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτοί που είχαν την ευθύνη της ομάδας, δεν έχουν καμία απαίτηση και φυσικά δεν ενδιαφέρονται για καμία θέση και καρέκλα.
Στην Γενική Συνέλευση παρουσιάσθηκε ο κ. Κοτσάτος συνοδευόμενος από τον κ. Τόλια και οι οποίοι δεσμεύτηκαν πως σε λίγες μέρες θα επανέλθουν ώστε να έχουν έτοιμο το....
διοικητικό σχήμα και να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Σε οικονομικό επίπεδο ο προϋπολογισμός θα έφτανε τις 300-350.000 ευρώ.
Ο κ. Κοτσάτος χαρακτήρισε αξιόλογους τους κυρίους Καρυστινό και Ευσταθίου και τους ζήτησε να παραμείνουν στο ΔΣ της ομάδας.
Επειδή κυκλοφορούν διάφορα, το δικό μας ρεπορτάζ λέει πως ο κ. Καρυστινός και ο κ. Ευσταθίου δεν έχουν κανένα πρόβλημα με κανέναν και περιμένουν μέχρι την Κυριακή απαντήσεις, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και εκεί να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Οι κύριοι Κοτσάτος και Τόλιας μαζί με άλλους γνωστούς Χαλκιδάρες, είναι δεδομένο πως θα έχουν έτοιμο το σχέδιο για την ομάδα και θα το καταθέσουν στην Γενική Συνέλευση.
Η δική μας άποψη είναι γνωστή. Όποιος θέλει και μπορεί, βάζει το χέρι στην τσέπη και ξεκινά την ομάδα και φυσικά δεν περιμένει να βάλουν άλλοι για να διοικεί αυτός.
Θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί έχουμε ακούσει πολλά.