Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ένας- ένας κύριοι

Τελικά οφείλω να γράψω πως ακόμη και το Σαββατοκύριακο κάποιοι μας διαβάζουν πρωί πρωί.
Ηρεμήστε κύριοι, γιατί δεν έχουμε καμιά διάθεση για τηλεφωνικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα το πρωί του Σαββάτου.
Δεν θίγουμε κανέναν και δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Γράφουμε αυτά που ξέρουν όλοι και απλά δεν τα γράφουν αλλά τα συζητούν στα καφέ και στα γνωστά στέκια.
Αν το απόστημα δεν σπάσει κι αν δεν ειπωθούν οι αλήθειες κάθε καλοκαίρι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ζει την ίδια κατάσταση. Αυτό θέλετε;
Αναφέρθηκα σε κάποια ονόματα από αυτά που κυκλοφορούν στην....
πιάτσα και με τα οποία έχει επαφές "η πλευρά" Κοτσάτου.
Από αυτά που έγραψα, δεν θα έλεγα όχι στον κ. Ελευθεριάδη, αλλά αν μπορώ να γράψω την άποψή μου, γράφω πως μόνο αφελής δεν είναι να μπλέξει σε περιπέτειες χωρίς λόγο.
Τον θεωρώ πολύ έξυπνο και πολύ επαγγελματία, αλλά όχι να πιστέψω πως κάποιοι θα καταφέρουν να τον παρασύρουν. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πατήσει πάνω του για να βρει άλλοθι.
Αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να συνεργασθεί με τον καθένα, αρκεί να μην θιγούν τα συμφέροντα της ΑΕΚ Χαλκίδας και φυσικά να μην μπλέξει ο ίδιος.
Επαγγελματικά, όλα τον οδηγούν να λέει ΝΑΙ σε όποιον κάτι θέλει να του πει και δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν. Ο κ. Ελευθεριάδης είμαι βέβαιος πως θέλει και μπορεί να βοηθήσει, αλλά είμαι επίσης βέβαιος πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και επαναλαμβάνω πως δεν είναι αφελής.
Όσο γι΄ αυτούς που δηλώνουν Χαλκιδάρες και θέλουν να παίξουν ρόλο, ας προχωρήσουν. Το χέρι στην τσέπη και ας διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Το χέρι στην τσέπη γιατί θα χρειασθούν χρήματα για τους ποδοσφαιριστές, χρήματα για την προετοιμασία, χρήματα για τα πρώτα έξοδα και φυσικά χρήματα κάθε μήνα.