Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ακύρωση εκδήλωσης-συζήτησης, Κάλεσμα σε ΓΣ

Σας πληροφορούμε για την ακύρωση της σημερινής εκδήλωσης-συζήτησης από την πρωτοβουλία αναπληρωτών-ωρομισθίων στο εργατικό κέντρο, καθώς αποφασίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη ΓΣ του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών στις 7μμ στο εργατικό κέντρο Χαλκίδας.
Οι αλλαγές στους πίνακες αναπληρωτών που επέρχονται είναι στην πραγματικότητα άλλο ένα βήμα προς τα αδιέξοδα που διατηρεί η πολιτική της αδιοριστίας σε....

βάρος χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών. Η κυβέρνηση καταργεί την προϋπηρεσία χιλιάδων συναδέλφων μας που γύριζαν την Ελλάδα με τη βαλίτσα στο χέρι. Είμαστε όλοι ενωμένοι! Κανένας δεν περισσεύει στην εκπαίδευση! Καλύψτε τα κενά με μόνιμους διορισμούς!
Τα σχέδια της κυβέρνησης δεν αλλάζουν μόνο τον τρόπο διορισμού!
Προετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις!
Πετάνε χιλιάδες συναδέλφους έξω από τα σχολεία!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στα μέτρα που εντάσσονται στο συνολικό αντιλαϊκό πακέτο των αναδιαρθρώσεων που - με πυρήνα το Ασφαλιστικό - έρχεται σε λίγο στη Βουλή.
Απαιτούμε να παρθεί πίσω η διάταξη του υπουργείου που ανατρέπει τις ζωές και τσακίζει τα δικαιώματα χιλιάδων αναπληρωτών συναδέλφων μας!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!
Όλοι στη 48ωρη Απεργία όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή το νόμο λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το υπόλοιπο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων.