Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΛΗΛΑΝΤΙΑ 2016


 Πολύ όμαρφο ήταν το Σαββατόβραδο, αφού στο Λιμανάκι στο Λευκαντί παρακολουθήσαμε χορούς με τα χορευτικά του Συλλόγου ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ, του ΚΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και του οικοδεσπότη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.
Τώρα από φωτογραφίες μην περιμένετε πολυτέλειες, αφού ...
ο άρχοντας Ηλίας Θαλάσσης δεν επέστρεψε ακόμη και χθες είχε τα γενέθλιά του ο Αγγελος Αγαπητός, οπότε είπα να κάνω κάτι. Τι να κάνω δηλαδή; Απλά πατούσα το κουμπάκι για να βγει το πουλάκι και ιδού το αποτέλεσμα.
Όμορφα πάντως ήτανε και αυτό έχει σημασία. 
Η πρόεδρος κυρία Ρωμανού επιμένει, αλλά δεν πειράζει. Αφού ο ΔΟΑΠΠΕΧ πλήρωσε ηχητικά και καρέκλες, πρέπει να πει ευχαριστώ. Κι εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα.
Τα υπόλοιπα θα τα γράψουμε μια άλλη φορά. Η κυρία πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου, θα πρέπει να προβάλλουν το έργο τους και να μην "πυροβολλούν" την δουλειά και τον τρόπο δουλειάς των άλλων. Όλοι κρινόμαστε και ιδιαίτερα στο Βασιλικό όπου εύκολα "δικάζουμε" τον άλλον, αλλά δεν θέλουμε να "δικάζουν" εμάς.
Κυρίες και κύριοι πολιτισμός σημαίνει πολλά. Σε καμία όμως περίπτωση δεν σημαίνει διχασμός.
Τα ΛΗΛΑΝΤΙΑ 2016 θα συνεχιστούν και σήμερα στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
ΥΓ. Υπάρχουν μερικές ακόμη φωτογραφίες, τις οποίες αναρτήσαμε χθες το βράδυ στο fb, αλλά αργότερα θα τις αναρτήσουμε και στο apopsignomi.
Αυτά για να μη μας παρεξηγήσουν...