Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΑΟΧαρες του chat

Ο πόνος κάποιων είναι μεγάλος και δυστυχώς δεν έχουν κάτι άλλο να πούνε. Αναμασανε τα ίδια και τα ίδια από το 1992 μέχρι και σήμερα. 
Καμία απάντηση οι μπουρδολογοι.
Αντε να τους θυμίσουμε κάποια πράγματα....
για να δούμε αν θα βρούνε κάτι νεότερο για να μας πούνε. 
- ΑΟΧαρες, ξεχάσατε τι λέγατε για τον Ταρνανά μετά από αγώνα με τα λουκισια;
Λαμογιο τον φωνάζατε και τον ξεφωνησατε ως πουλήσει!!!!
Ήταν προεδρο σας και σήμερα είναι αντιπρόεδρος.
- ΑΟΧαρες, ξεχάσατε τι λέγατε για τον Στούπα όταν ήταν πρόεδρος στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ; Λαμογιο τον φωνάζατε και με ειδικότητα στα στημένα. Ξεχάσατε τι γράφατε ως κοπροσκυλοκοτουλες κάθε μέρα; 
Εσείς λοιπόν και οι γνωστοί τύποι της ενημέρωσης των οποίων η γλώσσα έχει πιάσει άλατα από το γλειψιμο στα αφεντικά τους, θα βρεθείτε σύντομα σε πολύ δύσκολη θέση. Εμείς θα συνεχίσουμε χωρίς αφεντικά και υποβολεις.  
Την έχετε πατήσει πολλές φορές και ακόμη μια δεν θα σας πειράξει. 
Λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά κι αυτή η διοίκηση θα έχει την ίδια τύχη με τις προηγούμενες, αφού επέλεξε να συμπλευσει με υβριστες, ρουφιανους και ουσιαστικά με αυτούς που δεν αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά τον χρησιμοποιούν. 
Δικαίωμα του κ. Στούπα και του κυρίου Ταρνανά αλλά και του κυρίου Λιναρδου να επιλέξουν τους ανθρώπους με τους οποίους θα προχωρήσουν.  Επέλεξαν τους μέχρι χθες λασπολογους τους και τους ενισχυσαν με 2-3 της ενημέρωσης τους οποίους τους έχουν από κοντά όπως το σκυλάκι τους.
Τους έχουν από το παρελθόν, αλλά δεν θα τους έχουν στο μέλλον, γιατί επέλεξαν να μην έχουν μέλλον. 
Κύριοι, πείτε ότι θέλετε. Δεν ιδρωνει το αυτακι μου, ούτε θα ματώσει η τσέπη μου.
Όταν καταλάβετε κάποια πράγματα θα τα ξαναπούμε. 
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ