Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Το συζητάμε;

Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά όχι κρυφά. Δημόσια και παρουσία όλων των ενδιαφερομένων.
Αναφερόμαστε στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τις αναφορές της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού της κυρίας Ρωμανού κατά του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού κ. Κιούση, αλλά και για τις "μπηχτές" κατά του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας Βασιλικού.
Θα πρέπει αυτά να σταματήσουν και η κυρία Ρωμανού θα πρέπει να δώσει στοιχεία για τα όσα είπε.
Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι για τις όποιες κόντρες και αντιπαραθέσεις...
υπάρχουν, αλλά αν είναι απλά θέμα ανταγωνισμού, τότε όλα θα πρέπει να σταματήσουν εδώ και ο καθένας να φροντίσει να γίνει καλύτερος.
Το Βασιλικό δεν είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις και δυστυχώς λίγα γίνονται για την νεολαία.
Το ΚΑΠΗ Βασιλικού είναι παράδειγμα προς μίμηση, αφού συμμετέχει πάντα χωρίς ίντριγκες και κόντρες. Δεν φτάνει όμως μόνο το ΚΑΠΗ. Το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας καλύπτει την νεολαία και όχι μόνο, όπως και τα αθλητικά σωματεία με πρώτο τον ΛΗΛΑ.
Ήρθε λοιπόν η ώρα του διαλόγου. Ήρθε η ώρα της συζήτησης. Όποιος δεν αντέχει τον διάλογο, ας καθίσει στο σπιτάκι του.
Και κάτι ακόμη. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού δεν αλλάζει όποτε θέλει ο δήμαρχος. Είναι εκλεγμένος για μια 5ετία. Συνεργασία λοιπόν και όχι στα χαρακώματα και θα πρέπει να ξέρουν ΟΛΟΙ, πως για όποια εκδήλωση θα πρέπει να πάρουν άδεια από την Κοινότητα.
Περιμένουμε μετά τις 15 Αυγούστου τα νεότερα και για το ραντεβού με τον διάλογο.