Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η άποψή μας

Ακούμε διάφορα για το περιστατικό με τον κ. Αναγνώστου και το star Λαμίας. Έχουμε την ίδια άποψη πάντα για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους της ενημέρωσης.
Κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να παρεμποδίζει την δουλειά στους ανθρώπους της ενημέρωσης, όταν αυτοί διαθέτουν την άδεια από την διοργανώτρια αρχή για να καλύψουν έναν αγώνα.
Το λάθος των εκπροσώπων του star Λαμίας ήταν πως δεν είχαν την άδεια στα χέρια τους.
Πάμε τώρα στον κ. Αναγνώστου. Προφανώς γνώριζε πως το star θα ήταν εκεί και θα κάλυπτε τον....
αγώνα. Έπρεπε λοιπόν αν είχε θέμα, να ενημερώσει την ΕΠΣΕ και να αιτιολογήσει γιατί δεν ήθελε την παρουσία κάποιου ΜΜΕ στο γήπεδο. Είχε το δικαίωμα να το κάνει και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Οι ανακοινώσεις των ανθρώπων του star δεν δείχνουν σε κανένα σημείο να θέλουν να ζητήσουν μια συγνώμη για τα υβριστικά σχόλια εναντίον του κ. Αναγνώστου, από αναγνώστες κάποιας δικής τους ιστοσελίδας. Κύριοι, αν κάποιος αναγνώστης έβριζε χυδαία τον ιδιοκτήτη του σταθμού, τον διευθυντή σας ή κάποιον άλλον από το star θα το αφήνατε να ανέβει; Όχι βέβαια.
Ξέρετε πως αυτό ήταν λάθος σας και πως έχετε ευθύνη. 
Πιστεύουμε πως θα πρέπει να τελειώσει το θέμα εδώ και να δοθούν εξηγήσεις μεταξύ των ανθρώπων του star Λαμίας και του κυρίου Αναγνώστου. Αυτό θα είναι προς όφελος όλων.