Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η άποψή μας

Ένας γενικός χαμός με τα ραδιοτηλεοπτικά της ΕΠΣΕ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν κάποιοι να παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Κύριοι, διοργανώτρια αρχή είναι η ΕΠΣΕ και αυτοί αποφασίζει για τις διαπιστεύσεις και όλα τα σχετικά. Καλώς ή κακώς, αρέσει δεν αρέσει, στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτοδιοίκητο.
Πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων βγαίνει μια προκήρυξη και η οποία τα λέει όλα.
Αυτή θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους και αν κάποιος έχει θέμα, μπορεί να προσφύγει στις αρχές του ποδοσφαίρου και να ζητήσει...
διορθώσεις.
Επειδή έχω ακούσει πολλά, από πολλούς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου και δεν μ΄ ενδιαφέρει αν κάποιος με κατηγορεί και με συκοφαντεί.
Κύριοι, εμάς πλέον δεν μας απασχολεί το θέμα και δεν μας ενδιαφέρει καμία απολύτως άδεια από την ΕΠΣΕ έως ότου παρθούν οριστικές αποφάσεις και οι άνθρωποι της ενημέρωσης καταλάβουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου, γιατί με αυτόν τον τρόπο στο τέλος όλοι θα καταλήξουν να είναι τυφλοί.
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Κανένα ΜΜΕ δεν θα βγει κερδισμένο με το να καταγγέλει το άλλο.
Το κάθε ΜΜΕ να κάνει σωστά την δουλειά του και ο καλύτερος θα ξεχωρίζει πάντα
Εδώ και αρκετά χρόνια, υπάρχει αυτή η κατάσταση και ο ένας ρουφιανεύει τον άλλον με στόχο να έχει μεγαλύτερο μερίδιο από την διαφημιστική πίτα ή απλά για να φουσκώνει επειδή θα είναι μόνος του στο χώρο.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Εύβοιας το πληρώνουν ακριβά οι παράγοντες, τους οποίους εκπροσωπεί η ΕΠΣΕ. Αυτό το ποδόσφαιρο τα ΜΜΕ το χρησιμοποιούν με σκοπό το κέρδος από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις.
Σεβαστείτε λοιπόν αυτό το ποδόσφαιρο και μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Η διοίκηση της ΕΠΣΕ ας καλέσει τους ενδιαφερόμενους κι ας δώσει μια λύση.
Ας σταματήσουν όλοι να είναι εναντίον όλων. Ας σταματήσουν οι ύβρεις και οι συκοφαντίες.
Ας σταματήσει ο ένας να υποτιμά τον άλλον.
Θα γράψω κάτι τελευταίο.
Κάποιοι χάρηκαν όταν το Σάββατο απαγόρευσαν σε ένα ΜΜΕ να βιντεοσκοπήσει έναν αγώνα, αλλά την άλλη μέρα εξοργίσθηκαν όταν την πλήρωσε το δικό τους ΜΜΕ.
Έτσι είναι η ζωή κύριοι.
Στο τέλος θα χάσει η ενημέρωση.