Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Επειδή όλο αυτό το διάστημα είχαμε πολύ ομίχλη στις σχέσεις μας με τον προπονητή του ΛΗΛΑ κύριο Νίκο Ρόγκα, θα πρέπει να γράψουμε την άποψή μας για την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, αφού κάποιοι "καλοί φίλοι" του κυρίου Ρόγκα, οι οποίοι ξέχασαν πολύ εύκολα το "θάψιμο και τον πόλεμο" που του έκαναν όταν υπηρετούσαν άλλες ομάδες και σήμερα είναι κοντά του, λένε διάφορα.
Λοιπόν κύριοι, εμείς αυτιά δεν χαϊδεύουμε και όταν εκτιμούμε κάποιον, του γράφουμε την αλήθεια, πάντα κατά την άποψή μας.
Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα κι ας ...
θυμώσει όποιος θέλει.
Είχα πάντα την άποψη πως η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ θα πρέπει να είναι στην Γ΄ Κατηγορία, ώστε τα παιδιά της σχολής του κυρίου Ρόγκα να παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και να δείχνουν το ταλέντο τους, ώστε να προκαλούν το ενδιαφέρον προπονητών και παραγόντων ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας και έτσι να προχωράνε μπροστά.
Αυτό θα βοηθούσε αρκετά την σχολή, ενώ η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία θα δημιουργούσε προβλήματα.
Για να παραμείνεις στην Β΄ Κατηγορία, θα πρέπει να έχεις έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές.
Γιατί λοιπόν στόχος της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ να είναι η Β΄ Κατηγορία και όχι η προώθηση καλών ποδοσφαιριστών;
Γιατί να έχει η ομάδα το άγχος της παραμονής ή της διάκρισης και φυσικά περισσότερα έξοδα και λιγότερα έσοδα;
Μπορεί κάποιοι γονείς να θέλουν τα παιδιά τους να παίζουν και στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ αλλά αυτό θα το πετύχουν αν το αξίζουν και όχι από το αν θα παίζει σ΄ αυτή την κατηγορία η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.
Εχω και μια ερώτηση.
Αν η ομάδα ανέβει κατηγορία και το παιδί του το ζητήσει μια άλλη ομάδα, μεγαλύτερης κατηγορίας, τι θα κάνει ο ίδιος; Θα ζητήσει το δελτίο του ή θα αφήσει το παιδί του στην ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ;
Αύριο η ομάδα δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ είναι πρώτη στην βαθμολογία και ακόμη και με ισοπαλία θα κερδίσει την άνοδο στην Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Εγώ έγραψα την άποψή μου και ξέρω πως θα παρεξηγηθώ, αλλά δεν με πειράζει.
Αν η ομάδα κερδίσει την άνοδο τα πανηγύρια θα κρατήσουν μια μέρα και μετά αρχίζουν τα βάσανα.
Αν από αυτή την ομάδα, στο επόμενο πρωτάθλημα 3 - 4 ποδοσφαιριστές πάρουν μεταγραφή για ομάδα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, αυτό θα είναι επιτυχία για την σχολή του κυρίου Ρόγκα και έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει "να παράγει" καλούς ποδοσφαιριστές και όχι θερμόαιμους μπαμπάδες,