Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Το θέμα με τον ΛΗΛΑ

Επειδή ο κ. Ρόγκας μας είπε πως έχουμε πρόβλημα με τον ΛΗΛΑ από την ώρα που πήγε ως προπονητής ο ίδιος, απαντάμε:
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Πάντα γράφαμε την άποψή μας για τον ΛΗΛΑ και πάντα μας παρεξηγούσαν, αλλά στο τέλος μας έλεγαν πως είχαμε δίκιο. Όποιος το αμφισβητήσει, εδώ είμαστε.
Κύριε Ρόγκα, σχολιάζαμε την διοίκηση επειδή επέτρεπε να μένουν εκτός ομάδας τα παιδιά της περιοχής και για τον λόγο αυτόν ήμασταν  με το μέρος των παιδιών και όχι με τον προπονητή και την διοίκηση. Προσωπικά δεν συμφωνούσα με το να πάτε στον ΛΗΛΑ και σας το είχα πει και σας είχα εξηγήσει και τους λόγους. Ξέρατε το τι λέγατε για τον ΛΗΛΑ και τους διοικούντες και τους χορηγούς  και τι έλεγαν αυτοί για εσάς.
Εσείς, επειδή πήρατε την απόφαση να πάτε στον ΛΗΛΑ και, όπως μας είπατε το κάνατε για το συμφέρον σας, δεν σημαίνει πως εμείς έπρεπε να συρθούμε και να στηρίζουμε κάτι...
με το οποίο δεν συμφωνούμε.
Λοιπόν, δεν έχουμε τίποτα εναντίον του ΛΗΛΑ ως ομάδα, ούτε με τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε με συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης και το ξέρουν πολύ καλά.
Έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τα δικά μας όνειρα για τον ΛΗΛΑ και γιατί όχι, να έχομε και τα δικά μας συμφέροντα!!!
Κύριε Ρόγκα, μπορεί να μην συμφωνούμε με τις απόψεις σας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάμε τον ΛΗΛΑ. Εσείς, ίσως επειδή ξαφνικά τον αγαπήσατε, ίσως είστε τριπλά ερωτευμένος. Εμείς καψούρηδες με τον ΛΗΛΑ δεν δηλώσαμε.
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, είπατε πως εμείς έχουμε στόχο να χωρίσουμε στα δύο το χωριό. Το αντίθετο κάνουμε εμείς. Αυτό το ξέρουν ΟΛΟΙ.