Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Απάντηση στον κ. Αβερκιάδη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΑΡΑ
Κύριε Στέλιο μετά από τόσα μου είπατε στο ράδιο και γράψατε στο Άποψη - Γνώμη για μένα χωρίς να υπάρχει λόγος , σας έστειλα ένα μήνυμα μπας και καταλαβαίνατε ότι δεν θα πρέπει να έχετε την μύγα . ότι γράφουμε.....
και μάλιστα στο φβ δεν άφορα πάντα εσάς. 
Και ενώ περίμενα να έχετε τουλάχιστον την ευθιξία και τους cojones να πείτε ένα συγνώμη, σήμερα γράφετε και λέτε ότι σας ενοχλεί να πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είσθε ελέφαντας. 
δηλαδή γιατί εμείς θα πρέπει να κάνουμε απολογία συνέχεια για ότι γράφουμε ???
Κύριε Στέλιο δεν είσθε το κέντρο του κόσμου ούτε αθλητικός εισαγγελέας και δεν έχει πραγματικά κανένας την όρεξη να ασχολείται μαζί σας . το θέμα και για εμάς τελειώνει εδώ ελπίζουμε αλλιώς............

Σχόλιο - απάντηση 
Κύριε Αβερκιάδη ως επαγγελματίας δημοσιογράφος που είσθε, πρέπει να ξέρετε πως κανείς άλλος δεν έγραφε κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το δελτίο του Μπαλού,  εκείνες τις μέρες.  Εμείς δεν κρίναμε τον Μπαλού ως ποδοσφαιριστή.  Το καταλάβατε αυτό πιστεύω. 
Το να λέτε πως δεν αφορούσε εμάς, σας ευχαριστούμε αλλά δεν μας λέει κάτι. 
Γιατί λοιπόν να ζητήσουμε συγνώμη; 
Κάναμε κάτι;
Εμείς κύριε Αβερκιάδη θα ζητουσαμε συγνώμη, αν γράφαμε ή λέγαμε ψέματα. 
Ότι γράψαμε και είπαμε,  είναι αλήθειες. 
Το "αλλιώς", επίσης δεν το καταλάβαμε αλλά φαντάζομαι πως δεν είναι απειλή. 
Κύριε Αβερκιάδη, σας ευχαριστώ για "τα καλά" σας λόγια και θέλω να πιστεύω πως πραγματικά είναι τιμή για μένα το ότι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος,  ασχοληθηκατε έστω και λίγο μαζί μου αφού κανείς δεν θέλει ν'  ασχοληθεί μαζί μου!!!!!!!!!!