Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Γιάννης Ελευθεριάδης


Ο καθένας βάζει στόχους και επιλέγει τον τρόπο και τον δρόμο που θ΄ ακολουθήσει για να πετύχει αυτούς τους στόχους. Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης έχει έναν δικό του τρόπο και δικαίωμά του.
Πήρε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την οδήγησε στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας.
Ανέλαβε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον Οκτώβριο του 2016 στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και μετέφερε εκεί προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΑΕΚ Χαλκίδας.
Ας μη γελιόμαστε. Αν δεν γινόταν αυτή η μεταφορά όλων....
αυτών στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα είχε η ομάδα την πορεία που είχε, αφού τα οικονομικά δεν επέτρεπαν ώστε να παραμείνει η ομάδα με ποδοσφαιριστές που είχε η προηγούμενη διοίκηση.
Τον κ. Ελευθεριάδη "τον έπνιξαν" οικονομικά οι τότε συνεργάτες του με στόχο να τον εκθέσουν και να τον οδηγήσουν σε παραίτηση.
Το τι μπορεί να κάνει η διοίκηση του κ. Τσαγκάρη θα το δούμε στο νέο πρωτάθλημα, αφού τώρα θα κάνει τις κινήσεις που θέλει από την αρχή.
Ο κ. Ελευθεριάδης προχώρησε σε δύο Γενικές Συνελεύσεις με την ΑΕΚ Χαλκίδας, στις οποίες δεν πάτησε κανείς το πόδι του. Η απογοήτευσή του ήταν δεδομένη και άρχισε τις κινήσεις που τον οδήγησαν στον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Το φλερτ δεν είναι χθεσινό. Ξεκίνησε νωρίτερα και απλά τώρα προχώρησαν και στον αρραβώνα.
Η Γενική Συνέλευση του Λήλα θα προχωρήσει στον γάμο.
Η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ Χαλκίδας θα πάρει τις δικές της αποφάσεις.
Θα πρέπει να βρεθεί νέο ΔΣ και το οποίο θα προχωρήσει τις διαδικασίες, όποιες κι αν είναι αυτές.
Η ομάδα είναι στην Α΄ Κατηγορία και χρόνος για μεταγραφές υπάρχει.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε λύση θα βρεθεί.
Όπως κι αν έχει όμως η συνέχεια, δεν είναι λύση το να μην συμμετέχει η ομάδα στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.