Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Θανάσσης Βυλιώτης

Ήμουν από αυτούς που είχαν την άποψη πως ο ΑΟ ΘΗΒΑ έπρεπε να φροντίσει ώστε να επιστρέψει στο τιμόνι της ομάδας ο κ. Θανάσης Βυλλιώτης. Αυτό έγινε.
Δεν μετάνιωσα για την άποψή μου, σε καμία περίπτωση.
Το γράφω γιατί ο κ. πρόεδρος έχει μπερδέψει κάποια πράγματα.
Αγαπητέ κύριε Βυλλιώτη, ξέρετε πολύ καλά τις απόψεις μου και ξέρετε πως στην ενημέρωση δεν μπαίνουν μπροστά τα προσωπικά κανενός. 
Εμείς αυτό το έχουμε ως αρχή. θα γράψουμε και για την ....
μάνα μας αν χρειασθεί.
Γράψαμε για τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, με κάποιους που ήταν στην ομάδα και τώρα δεν είναι.
Αν μας λέτε πως δεν έχετε καμία εκκρεμότητα και υποχρέωση, τότε θα κάνετε μια διάψευση, ώστε να εκτεθούν αυτοί που λένε ψέματα.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά κύριε Βυλλιώτη και δεν είναι ανάγκη να γκρινιάζουμε μεταξύ μας.
Φυσικά έχετε δικαίωμα να λέτε όσα θέλετε εναντίον μας, ώστε να πάρουν και μια ικανοποίηση οι φίλοι σας στην Εύβοια. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Αγαπητέ κύριε Βυλλιώτη, για να το ελαφρύνουμε και λίγο, θα σας θυμίσω πως όσες φορές βρεθήκαμε "αντίπαλοι" ο ΑΟ ΘΗΒΑ δεν πέτυχε τον στόχο του.
Στο παρελθόν με προπονητή η ΘΗΒΑ τον κ. Λάμπρου και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με τον κ. ΠΡΙΌΝΑ ΑΝΤΏΝΗ, ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική από την Δ΄ ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Πριν λίγα χρόνια φαβορί για άνοδο ήταν η ΘΗΒΑ, αλλά στα μπαράζ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με προπονητή τον κ. Λάμπρου πήρε το εισιτήριο για την Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ τότε.
Κύριε Βυλλιώτη θυμόσαστε ποιους τότε είχατε συμμάχους και ποιους κυνηγούσατε και άλλα πολλά.
Θυμόσαστε όμως και ποιους είχατε συμμάχους όταν πήρατε προπονητή τον φίλο σας κ. Γιώργο Λάμπρου και ο ΑΟ ΘΗΒΑ αλλά και η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ανέβηκαν στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.
Σταματώ εδώ και ειλικρινά θα ήθελε να σκεφτείτε κάποια πράγματα μέσα στο Σαββατοκύριακο και ως νέος άνθρωπος που είσθε να δημοσιοποιήσετε  τις αποφασεις σας για το θέμα των υποχρεώσεωντης ομάδας.
Καλή δύναμη σ΄ εσάς προσωπικά και καλή πορεία στην ομάδα.