Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φαίνεται πως το κλίμα άλλαξε για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τον προπονητή κ. Γιώργο Λάμπρου και τους ποδοσφαιριστές που φέρνει μαζί του ο κ. Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του, συνεχίζουν στην ομάδα οι Μαστροκώστας και Καραχάλιος οι οποίοι ήταν ένα βήμα πριν την έξοδο.
Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί μία ακόμη μεταγραφή ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φορέσει και την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η νέα διοίκηση θα δώσει πολύ βάρος και στις υποδομές της ομάδας και γι΄ αυτό εκεί θα έχουμε ....
άρωμα γυναίκας!!!!!
Επειδή ακούμε διάφορα τις τελευταίες μέρες, έχουμε την άποψη πως αυτή την ώρα προέχει το αύριο της ομάδας και όχι το χθες. Το χθες κρίθηκε και απλά θα πρέπει ΟΛΟΙ, άλλος λίγο κι άλλος πολύ να μάθουν από τα λάθη τους και να μην ξεχάσουν ποτέ, πως παιδιά που φόρεσαν την φανέλα του ΛΗΛΑ και άξιζε να συνεχίσουν, σκόρπισαν στους 5 ανέμους, από λάθος ενέργειες.
Οι φίλοι του ΛΗΛΑ Βασιλικού που θα πάνε στην Γενική Συνέλευση, δεν έχουν κανέναν λόγο να ανεβάσουν τους τόνους. Ηρεμία πρέπει να επικρατήσει και προτάσεις για το αύριο.
Όποιος πάει για να βγάλει τ΄ απωθημένα του, θα κάνει λάθος.
Οι μέχρι τώρα διοικούντες την ομάδα, θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και όχι να θελήσουν να επιβληθούν, για προσωπικούς λόγους.
Οι όποιες κινήσεις γίνουν, θα πρέπει να ενώνουν το Βασιλικό. Θα πρέπει να προσθέτουν και όχι να αφαιρούν ανθρώπους.
Να ακουσθούν τα πάντα, αλλά με ηρεμία και με στόχο το καλύτερο αύριο του ΛΗΛΑ.