Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Όχι ευχαριστώ.
Η ομάδα του ΛΗΛΑ, είχε και έχει στο ΔΣ  ισχυρούς παράγοντες και δεν έχει την ανάγκη μας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μια παρέα ανθρώπων αποφασίζει να οδηγήσει τον ΛΗΛΑ, βάζοντας μάλιστα υψηλούς στόχους.
Αυτά στην αρχή, αφού κάπου εκεί στα Χριστούγεννα όλα τελειώνουν και αρχίζει η φαγωμάρα και η γκρίνια. 
Αν γράφουμε ψέματα να μας το πείτε.
Γιατί συμβαίνουν αυτά; Για έναν απλούστατο λόγο. Γιατί υπάρχουν 1 - 2 άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν το ποδόσφαιρο και οι υπόλοιποι είναι εκεί επειδή έχουν τα παιδιά τους ....
ή θέλουν ν΄ ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και ο ΛΗΛΑΣ είναι το σκαλοπάτι για να βρεθούν σε ψηφοδέλτιο.
Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να διοικήσουν μια ομάδα στο μέγεθος του ΛΗΛΑ;
Να σταματήσουμε λέει τα σχόλια και να βοηθήσουμε τον ΛΗΛΑ!!!
Συγνώμη, αλλά δεν λένε την αλήθεια. Θέλουν να σταματήσουμε τα σχόλια για να κάνουν την δουλειά τους.
Η ανικανότητα και το "ότι να ΄ναι" σύστημα που εφαρμόζει η παρούσα διοίκηση, έχει αποδειχθεί πόσο καταστροφικό είναι. Αυτή η διοίκηση έφερε πρόεδρο από την Βοιωτία και στην συνέχεια έφερε στο ΔΣ ως πρόεδρο τον κ. Ελευθεριάδη και ως μέλη τον κ. Σφύρλα και την κυρία Βελή.
Καλά έκαναν οι άνθρωποι και ήρθαν, αλλά δεν δείχνει αυτό την ανικανότητα κάποιων από το Βασιλικό και την προσπάθεια που κάνουν να είναι στο ΔΣ για άλλους λόγους;
Αλήθεια γιατί δεν συμπλήρωναν την διοίκηση οι κύριοι Αλεξάκης, Σαρρής και Ποδαράς οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι εξωδιοικητικοί και έχουν ρόλους;
Τι τους εμπόδισε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως επίσημα μέλη του ΔΣ;
Κύριοι θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε και να γράφουμε αλήθειες για την ομάδα του Βασιλικού και έχουμε πολύ περισσότερα δικαιώματα από κάποιους του ΔΣ. Εδώ ζούμε, εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και δεν είμαστε και χθεσινοί ή άσχετοι και ούτε γράφουμε για να έχουν θέση τα παιδιά μας στην ομάδα ή σε ψηφοδέλτια.
Αυτούς τους κουτοπόνηρους οι οποίοι λένε διάφορα, τους απαντάμε καθαρά.
Θα γράφουμε τα πάντα, αλλά όχι ψέματα. 
Θα γράφουμε για την ομάδα και γι΄ αυτούς που την διοικούν.
Ποτέ δεν σχολιάσαμε αρνητικά ούτε έναν ποδοσφαιριστή του ΛΗΛΑ. Βρείτε μια τέτοια αναφορά μας.
Κάποιοι από εσάς το κάνετε καθημερινά. Απομακρύνατε πολλά παιδιά που ήταν από την περιοχή και σήμερα παίζουν σε άλλες ομάδες από τον Βορρά μέχρι τον Νότο. Και δεν φτάνει που τους απομακρύνατε, αλλά τους λέτε και κουβέντες.
Κύριοι, σήμερα στον ΛΗΛΑ ξέρουμε όλοι πως βρήκαν θέση, άνθρωποι που μέχρι χθες τον έβλεπαν ως κόκκινο πανί. Γιατί αλήθεια άνθρωποι του Βασιλικού δεν θέλουν καν ν΄ ακούνε για την ομάδα;
Γιατί απλά ξέρουν τους στόχους σας, αλλά και τις ικανότητές σας.
Ο κ. Ελευθεριάδης είχε και δεν ξέρω αν έχει ακόμη, μια ευκαιρία, να ενώσει δυνάμεις και να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Έχει στα χέρια του το ισχυρότερο όπλο. Έχει προπονητή τον κ. Γιώργο Λάμπρου και φυσικά έναν κόσμο διψασμένο για κάτι ποδοσφαιρικά καλό. Έκανε όμως συμβιβασμούς και δεν θέλει να σπάσει αυγά. Εμείς του τα λέμε δημόσια, για να μην νομίζουν κάποιοι πως κάνουμε τον ρουφιάνο όπως κάνουν οι ίδιοι. 
Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα πετύχει στον στόχο του και το γράφουμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αν ο κ. Ελευθεριάδης δεν αλλάξει στάση και δεν σπάσει αυγά.
Φυσικά αν είχαν ευαισθησίες κάποιοι, θα είχαν αφήσει ήσυχη την ομάδα, αλλά από μόνοι τους δεν θα το κάνουν, γιατί μετά δεν θα μπορούν να μεταφέρουν τα πάντα στους τρίτους και να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.
Επειδή κάποιοι από αυτούς τους κυρίους προκαλούν, τους λέμε "ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον όποιο διάλογο μαζί τους, αλλά αν επιμείνουν και συνεχίσουν να είναι στην ομάδα, λέμε ΝΑΙ στο στοίχημα που θέλουν να βάλουμε. Εμείς λέμε πως μ΄ αυτούς στον ΛΗΛΑ, η ομάδα δεν θα πετύχει τον στόχο και αυτοί λένε πως θα τον πετύχει.
Κύριοι, η απόφαση δική σας. Σας περιμένουμε.