Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ποιος παραπληροφορεί κύριε Τσαγκάρη;

Αν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει βρέθηκαν από σπόντα να διοικούν την ιστορική ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς να είναι καν μέλη αυτής της ομάδας και να χρησιμοποιούν τα λογότυπα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να γράφουν δελτία τύπου όμοια με ραβασάκια που στέλνουν ερωτευμένα πιτσιρίκια.
Κύριε Τσαγκάρη, τελικά τι συμβαίνει; Θα κρατήσετε ποτέ τον λόγο σας; Έχετε τελικά λόγο;
Θα δώσετε στην δημοσιότητα τις εγγυητικές πως είπατε πως είχατε πριν από την 17η Αυγούστου;....

Για δώστε στην δημοσιότητα και τις "ζουμερές" λεπτομέρειες όπως γράφετε στο δελτίο τύπου στο οποίο έχετε βάλει και λάθος επικεφαλίδα!!! Για ποια τοποθέτηση μιλάτε σ΄ αυτό το δελτίο;

Χαλκίδα, 23/08/2017
Προς: Ενδιαφερόμενα Μ.Μ.Ε. 

ΘΕΜΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

   Μετά την χθεσινή μου παρουσία στην εκδίκαση της προσφυγής μας στο διαιτητικό δικαστήριο, θα ήθελα να απευθυνθώ αφενός στους πραγματικά ενδιαφερόμενους φίλους της ομάδας και δημοσιογράφους που ενημερώνουν τον κόσμο κι αφετέρου στους “παραπληροφοριοδότες”.
   Σύντομα (οι πληροφορίες μας λένε μέχρι αύριο) θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Την απόφαση θα συνοδεύουν τόσο τα έγγραφα που καταθέσαμε, όσο και πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας όπως ποιοι ήταν οι δικηγόροι μας στην εκδίκαση, αν και πόσες εγγυητικές υπάρχουν, αποδείξεις από καταθέσεις χρημάτων για απαραίτητα παράβολα (ακούσαμε από «επίσημα χείλη» πως δεν δόθηκαν) κι άλλες «ζουμερές» λεπτομέρειες, που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλην αυτών που ενδιαφέρονται, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, να λοιδωρήσουν και να υποβαθμίσουν την όποια προσπάθεια γίνεται για το καλό αυτής της ομάδας.
   Λίγη υπομονή λοιπόν…

Μετά τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ