Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Θα το κάνω, να τελειώνουμε

Λοιπόν είναι καιρός να ρίξουμε κεραυνούς για να τελειώνουμε.
Δεν μπορώ ν΄ αντέξω άλλο όλα αυτά τα παραμύθια περί βρώμικου πρωταθλήματος στην Β΄ Εθνική, λες και στην Γ΄ Εθνική ή στα τοπικά είναι καθαρότερο.
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ξεφύγει τελείως. Καταγγέλλει ομάδες, μιλάει για βρώμικο πρωτάθλημα και λέει πως δεν έδωσε εγγυητική γιατί δεν ήθελε να βάλει τα λεφτά του σ΄ ένα βρώμικο πρωτάθλημα!! Εγγυηθήκαμε διαφορετικά ....
λέει!!!
Πως άραγε;
Μήπως εγγύηση ήταν αυτό που είπε ο δικηγόρος; "Ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είπε, ήταν ταξίαρχος της αστυνομίας"!!!
Αυτό είναι εγγύηση για να έχει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα;
Εγγυητική σημαίνει χρήμα κύριε Τσαγκάρη και αυτό δεν κατατέθηκε.
Πήγατε με μια βεβαίωση της ΑΤΤΙΚΑ πως κάνατε αίτημα για εγγυητική με υποθήκη προφανώς που θα έβαζε άλλος, αλλά όχι χρήματα. Τα γράψαμε αυτά να μην τα ξαναγράφουμε.
Κύριε Τσαγκάρη, επειδή με βρίσατε όλοι σας και πάρα πολύ, επειδή είσθε απαράδεκτοι και λέτε ψέματα στον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σας καλώ να πάψετε να σπρώχνετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε περιπέτειες.
Κύριε Τσαγκάρη, δεν σεβαστήκατε ούτε την μάνα μου και τώρα δυστυχώς για τα μέλη αυτής της διοίκησης, θα πάρετε σκληρή απάντηση.
Εσείς ξέρετε καλά τι θέλω να πω και θα το πω, γιατί ο καθένας πρέπει να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στην μάνα του.
Κύριε Τσαγκάρη, βάζω άνω τελεία με μια ερώτηση. Είσθε σίγουρος πως το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι περισσότερο καθαρό από αυτό της Β΄ Εθνικής; Είσθε σίγουρος πως όσα κάνει πρόεδρος ομάδας Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ δεν τα κάνει και ένας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ;