Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Συνεχίζουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, απευθυνόμαστε σ΄ εσάς και μόνο σ΄ εσάς.
Μας κούρασαν αυτοί που λένε συνεχώς ψέματα, Σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρεθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να υποστηρίξει πως 8 ομάδες της Β΄ Εθνικής δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να είναι στην κατηγορία και πως πρέπει να υποβιβασθούν.
Μία ερώτηση. Θυμόσαστε την υπόθεση της ΠΑΝΑΧΑΊΚΗΣ; Και η ομάδα της Πάτρας δεν είχε την δυνατότητα γιατί χρωστούσε παντού, αλλά ο υπουργός κύριος Βασιλειάδης, άλλαξε....
τον νόμο και η ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ είναι στην Β΄ Εθνική και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έμεινε με τις υποσχέσεις των πολιτικών.
Πάμε λοιπόν στο σήμερα. 
Διαβάσαμε σε δελτίου τύπου του κυρίου Αναστασιάδη, υπεύθυνο του γραφείου τύπου, πως σήμερα η ομάδα θα πάει με εγγυητικές και όχι εγγυητική στο Διαιτητικό Δικαστήριο!!! Εμείς δηλώνουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει στα χέρια του εγγυητική 300.000 ευρώ.
Αν την εχει ας την δημοσιοποιήσει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει μία απλή βεβαίωση τράπεζας με ημερομηνία 21/8/2017 η οποία λέει πως κατατέθηκε αίτημα για εγγυητική 300.000 ευρώ και το οποίο αίτημα είναι υπό εξέταση!!!!
Η τράπεζα δηλώνει σ΄ αυτή την βεβαίωση πως αυτό το έγγραφο , δεν είναι εγγυητική.
Χαρακτηριστικά λέει πως "η βεβαίωση αυτή δεν επέχει θέση εγγυητικής, αφού το αίτημα είναι κλπ".
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα.
Ας τελειώσει και το θέμα με το Διαιτητικό Δικαστήριο και αμέσως μετά, ας έρθουν όλοι αυτοί οι κύριοι να εξηγήσουν τα πολλά γιατί που υπάρχουν.
Δεν θα το κάνουν ούτε αυτή την φορά. θα προσπαθήσουν και πάλι να κερδίσουν λίγες μέρες ασυλίας.
Ας κάνουν ότι θέλουν. Τους αποδείξαμε πως ξέρουμε τα πάντα. Τους γράφουμε ονόματα και ημερομηνίες. Ξέραμε κάθε κίνησή τους. Αυτοί δεν ήξεραν ότι τα ξέρουμε όλα.
Παραμύθιαζαν όλους εσάς και προσπάθησαν να γυρίσουν τους πάντες εναντίον μας.
Πήραν δίπλα τους τα παπαγαλάκια για να κάνουν παιχνίδι. Ακόμη κι αυτά όμως τους εγκατέλειψαν. Μόνο ένα έμεινε δίπλα τους, για τους γνωστούς λόγους. Αυτό το ένα φαίνεται πως θέλει να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Κύπρο, γιατί βγαίνει ακόμη και τώρα και λέει πως εγώ πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο!!!! Στο παρελθόν μαζί μ΄ έναν πρώην φίλο του, έλεγαν πως έχω πάρει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και απέκτησα σκάφος!!!!
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σας δηλώνω, πως όλοι αυτοί εκτελούν εντολές και δεν τους ενδιαφέρει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά η προσωπική τους προβολή.
Εσείς που αγαπάτε την ομάδα, όποτε θέλετε ελάτε να σας πούμε αλήθειες. 
Φέρτε τους μπροστά μας.
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον προπονητή κύριο Αυλωνίτη, να μείνει μακριά από αυτές τις ιστορίες. Έδωσε μάχες για να πείσει ανθρώπους, αλλά οι εποχές είναι δύσκολες και κανείς δεν πετάει τα χρήματά του, στον αέρα. Αντώνη κοίταξε το αγωνιστικό κομμάτι και τα υπόλοιπα θα τα βρούνε αυτοί οι κύριοι. Προσωπικά γνωρίζω τις παρεμβάσεις σου και πόσο πίεσες παράγοντες για να βοηθήσουν. Είδες όμως το αποτέλεσμα. Σε εκθέτουν μ΄ ένα δελτίο τύπου.