Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους και μην ξεχνάτε πως αύριο Τετάρτη έχουμε αγώνες Κυπέλλου στην Εύβοια και φυσικά ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στον ΛΗΛΑ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Χαλκίδας στις 16:30, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ο αγώνας ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΩΡΕΟΙ.
- Να σχολιάσουμε και τα όσα έγραψε ο κ. Αγριόδημος για τον ΝΕΟ ΛΗΛΑ, αφού και εμπειρίες έχει και γνώσεις. Κύριε Αγριόδημε οι όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα, έχουν αποτύχει, γιατί όλες στηρίχθηκαν στην ανακύκλωση. Τώρα κάτι πάει ν΄ αλλάξει και θα....
δούμε αν κερδίσουν το στοίχημα ή αν αυτό που λέμε κατεστημένο ή πληγή για την ομάδα, ξηλωθεί. Εμείς δεν μιλήσαμε για τις υποδομές του ΛΗΛΑ. Αργότερα θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί όπως ξέρετε κι εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πήγαν καλά αγωνιστικά, αλλά τίποτα δεν πάει καλά διοικητικά και σε λίγες μέρες θ΄ αποδειχθεί αυτό που γράφουμε. Έχουμε περάσει στο στάδιο της σιωπής αφού η αδυναμία της διοίκησης (;;;;) είναι πλέον γνωστή σε όλους. Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιος είναι πρόεδρος, ποιος πληρώνει και ποιος δεν γουστάρει ποιον. Υπομονή και θα δούμε σε λίγες μέρες ποιοι πουλάνε όσο - όσο και ποιοι αγοράζουν!!!
- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ "ακόμη να συνέλθουν" από την μεγάλη νίκη επί της ΤΡΙΓΛΙΑΣ. Τώρα είναι όλοι με την διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές!!! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. Περισσότερα αργότερα, γιατί εμείς όπως λένε κάποιοι τετραέξυπνοι, δεν θέλουμε το καλό του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ....
- Ο Βορράς και ο Νότος αδιαφόρησαν για τις Μικτές, αλλά η κεντρική Εύβοια από την Ερέτρια μέχρι τα Ψαχνά έστειλαν περίπου 200 παιδιά ώστε ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γουρνάς να επιλέξει τα παιδιά για τις Μικτές ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ.
- Τώρα είναι σε καλά χέρια ο Σάκης και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν αναφερόμαστε στον Σάκη Ρουβά, αλλά στον Σάκη Νικολάου, ο οποίος αγαπήθηκε τελικά όσο κι ο Νίκος Ξανθόπουλος για τον οποίο κυλούσαν ποτάμι τα δάκρυα στις κινηματογραφικές αίθουσες!!! Αναφερόμαστε στον προπονητή των Κοσκίνων. Θα γράψουμε για το θέμα, αργότερα.
- Καλημέρα και στους "φίλους" οι οποίοι για δικούς τους λόγους μας θέλουν στο περιθώριο. Να ξέρουν πάντως πως εμείς τους θέλουμε δυνατούς και στις επάλξεις. Εμείς δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, γιατί έχουμε ως αρχή το ότι όλοι χωράνε και όλοι θα κριθούν.