Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

"Κλείνει" ο Σάκης Νικολάου

Οριστικό ήταν τελικά το διαζύγιο του κ. Σάκη Νικολάου με τα ΚΟΣΚΙΝΑ.
Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ ο πρώην προπονητής των ΚΟΣΚΙΝΩΝ βρίσκεται ένα βήμα πριν την συμφωνία με ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του για τον κύριο Νικολάου, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως ανέλαβε τα ΚΟΣΚΙΝΑ σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Την στήριξε και οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά, αφού την πήρε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και την οδήγησε πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και την....
επόμενη χρονιά, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ. 
Η ομάδα είχε καλό ξεκίνημα, αλλά τα πολλά λάθη που έγιναν στις επιλογές ποδοσφαιριστών σε σχέση με τα οικονομικά, δημιούργησαν προβλήματα και οδήγησαν στο διαζύγιο.
Ο κ. Νικολάου όχι μόνο δεν είχε οικονομικές απολαβές, αλλά ήταν αυτός που ενίσχυε οικονομικά την ομάδα.
Ο κ. Σάκης Νικολάου έχει δεχθεί προτάσεις συνεργασίας, από δύο ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και μία ομάδα της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας. Αυτές τις μέρες πιστεύουμε πως θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία, αφού μετά τις γιορτές θα αναλάβει καθήκοντα.
Για τα ΚΟΣΚΙΝΑ δήλωσε πως παραιτήθηκε γιατί μόνο έτσι θα ενεργοποιηθούν ΟΛΟΙ και θα φροντίσουν την ομάδα.
Δεν μπορούσα άλλο, εντελώς μόνος μου και με την παραίτησή μου, βοηθάω την ομάδα που αγαπώ, την ομάδα του χωριού μου.
Από την άλλη, ο πρόεδρος κ. Τσαλιαγκός, προσπάθησε να μεταπείσει τον κ. Νικολάου και έφτασε στο σημείο να του ζητήσει να παραμείνει έστω ως μέλος του ΔΣ της ομάδας. Ο κ. Νικολάου δεν δέχθηκε και έτσι είχαμε το οριστικό διαζύγιο.