Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ

Σημαντικός αγώνας σήμερα στο γήπεδο της Ερέτριας με νικητή το ποδόσφαιρο. Αντιμέτωπες δύο ομάδες με την δική τους ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αγώνας ζωής και θανάτου.
Γιατί άραγε κάποιοι το θέλουν στα sos;
Κύριοι η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι 11 βαθμούς μπροστά και θα πρέπει να χάσει 4 αγώνες για να χάσει την πρώτη θέση!!! Να μην ξεχνάτε όμως πως την ίδια ώρα οι άλλες ομάδες θα πρέπει να μην έχουν απώλειες.
Ο σημερινός αγώνας είναι αγώνας για το γόητρο, για το πρεστίζ και ίσως ....
για να δείξουν οι μεν στους δε πως μπορούν.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα και κανένας ΛΗΛΑΣ δεν μπορεί να της το κόψει, αν η ίδια είναι σοβαρή και πειθαρχημένη.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει φέτος την ευκαιρία να οργανωθεί και να ετοιμάσει μια ομάδα η οποία θα είναι καλή αγωνιστικά και όχι φωτοβολίδα. Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να γεμίσει με κόσμο το γήπεδο και φυσικά να ξεσηκώνει αυτόν τον κόσμο του και να τον έχει δίπλα του, εντός και εκτός.
Γιατί άραγε να είναι αγώνας ζωής και θανάτου; Αυτοί που τον βλέπουν έτσι, άλλα έχουν στο μυαλό τους.
Άλλοι για να έχουν να γράφουν στο fb, άλλοι για να μην τους λένε διάφορα οι αντίπαλοι και άλλοι επειδή ίσως να πάρουν και κάποιο δωράκι!!!
Όπως κι αν έχει, εμείς έχουμε την δική μας άποψη.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν το ταλέντο τους στο χορτάρι, χωρίς μαγκιές και υπερβολές και χωρίς να φύγουν τραυματίες ή με κόκκινες από τον αγώνα.
Ποδόσφαιρο να παίξουν και όχι πυγμαχία.
Θα πρέπει να μην ξεχνά κανείς πως διαιτητής είναι ο κ. Σέγκος ο οποίος δεν θα κάνει χάρες και ο οποίος έχει μάτια και στην πλάτη και αυτιά σε όλο το γήπεδο.
Ο κ. Σέγκος δεν θ΄ αποδείξει την αξία του σ΄ αυτόν τον αγώνα. Θα αποδείξει πως ξέρει από κουτοπονηριές και έχει τον τρόπο να τις αντιμετωπίζει.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και καλούμε τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα.