Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Απεργία σήμερα από τις 06:00 μέχρι και αύριο το πρωί της Παρασκευής στις 06:00
Την καλημέρα μας λοιπόν σήμερα λίγο νωρίτερα.
- Χαμός στην πιάτσα για τα θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δυστυχώς κάποιοι έχουν πάρει την απόφαση να λειτουργούν με μυστικό τρόπο για όλα και όχι μόνο για τα οικονομικά.
Ενοχλήθηκαν κάποιοι από αυτά που γράφουμε, αλλά δεν τους απασχολεί καθόλου το ότι δεν εξηγούν αυτά που κάνουν αυτοί. Ακούσαμε πως ο επενδυτής κ. Μορίδης, αναλαμβάνει ακόμη και για τις ευθύνες που θα προκύψουν από την όποια διαχείριση του 2017!!! Μπράβο του....
Καλός άνθρωπος.
Να ξέρουν όλοι πως στο τέλος τίποτα δεν θα μείνει κάτω από το χαλί.
- Έχω πεθάνει στο γέλιο με την ανησυχία που έχουν κάποιοι για το σε ποια ομάδα θα πάει τελικά ο κ. Σάκης Νικολάου, μετά την αποχώρησή του από τα ΚΟΣΚΙΝΑ. Επειδή ακούμε διάφορα, προκαλούμε τον όποιον ξέρει κάτι να το πει και να μην ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Τίποτα δεν μένει κρυφό σ΄ αυτόν τον τόπο. Χθες έκλεισε η συμφωνία και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.
- Λένε πολλά για τον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ αλλά αυτός ο αγώνας δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους άλλους. Μετά τον αγώνα , οι δύο ομάδες θα έχουν στο μυαλό τους την επόμενη μέρα, αφού αυτή θα είναι διαφορετική.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έτοιμος για αντεπίθεση. Έτσι λένε οι άνθρωποί του και πιστεύουν πως μπορούν παρά τις δυσκολίες να οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί που πρέπει να είναι.
Τα υπόλοιπα από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής.