Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα κύριε Σέγκο

Μπορεί κάποιοι να μας πέρασαν από 40 κύματα στο fb, αλλά δεν κατάφεραν ούτε τα μηνύματά τους να περάσουν, ούτε και να μας εκνευρίσουν. Περιμέναμε να γίνουν και οι ορισμοί αυτής της αγωνιστικής, για να γράψουμε την άποψή μας και για την διαιτησία, αλλά και για όλους εμάς οι οποίοι ακούμε, βλέπουμε και δεν μιλάμε.
Στον αγώνα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλησαν να δείξουν πως αυτοί είναι "καλής ράτσας" ενώ ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας, ήταν γύφτος.
Θα γίνω αισχρός και δεν μ΄ ενδιαφέρει αν θα παρεξηγηθώ. 
Αλήθεια, δεν έβλεπαν πως και η δική τους (;;;;;;) ομάδα είχε "αυτής της ράτσας"  ποδοσφαιριστή;
Τέλος πάντων. Αυτό που τους ενοχλούσε, ήταν πως "ο γύφτος" της....
αντιπάλου ήταν πολύ καλός στο γήπεδο και ήθελαν να του σπάσουν τα νεύρα, ώστε να μην αποδίδει τόσο καλά.
Η εκτίμησή μας στο πρόσωπο του κυρίου Σέγκου είναι δεδομένη, αλλά οφείλουμε να ρωτήσουμε.
Κύριε Σέγκο υπάρχει ή όχι κανονισμός ο οποίος επιβάλλει την διακοπή του αγώνα σε περίπτωση που ακουσθούν ρατσιστικά συνθήματα; Δεν αμφισβητώ ούτε την εμπειρία, ούτε τις γνώσεις σας, αλλά δεν προστατέψατε τον ποδοσφαιριστή. Νέο παιδί είναι και δεν θα έπρεπε να παίζει κανείς με την ψυχολογία του.
Εσεις και ο βοηθός σας κ. Περιβολλάρης είδατε την χειρονομία του ποδοσφαιριστή, όταν πέτυχε το γκολ, αλλά δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα το οποίο να έσπασε τα νεύρα του νεαρού.
Αποτέλεσμα; Οι "κύριοι" που τον έβριζαν για 90΄ πήγαν ήσυχοι στο σπίτι τους, ενώ ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και φυσικά έζησε την ρατσιστική επίθεση και χρειάσθηκε η αστυνομία για να φύγει από το γήπεδο.
Αγαπητέ κύριε Σέγκο, λυπάμαι, αλλά ο διαιτητής δεν πρέπει απλά να μπορεί να τελειώνει όπως όπως έναν αγώνα, αλλά να μπορεί να τον σταματά, όταν υπάρχει ρατσιστική επίθεση και μάλιστα με πρόθεση να φοβίσουν ποδοσφαιριστή για να έχει μειωμένη απόδοση.
Επειδή κάποιοι θα θελήσουν να μας κατηγορήσουν γι΄ αυτά που γράφουμε, θα τους πούμε πως κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, έστω κι αν είναι ο διαιτητής κύριος Σέγκος.
Εμείς όταν κάνουμε λάθη, ζητάμε συγνώμη. Δεν ξέρουμε αν έχει σημασία η συγνώμη ενός διαιτητή, μετά τον αγώνα, αφού το αποτέλεσμα έχει βγει και δεν αλλάζει κάτι, αλλά για έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, μπορεί να σημαίνει πολλά, εκτός αν επειδή δεν είναι της "ίδιας ράτσας" μ΄ εμάς τον κάνει κατώτερο.