Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Καλημέρα

Ένας ένας να σας προλαβαίνουμε.
Κύριοι, εμείς δεν ψαχνόμαστε και δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, ούτε θα γράφουμε, ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός.
Θα γράφουμε την άποψή μας και θα την στηρίζουμε σε γεγονότα και σε αλήθειες.
- Συνεχίζουμε πάντα με την ίδια άποψη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και περιμένουμε να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν αυτοί που τα έκαναν μαντάρα.
- Προέκυψε ένα θέμα με τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και τα μέλη....
του ΔΣ βρήκαν "τον ένοχο"!!! Θα πρέπει όμως να γυρίσουν πίσω την μνήμη τους και να μας πούνε, πότε γράψαμε κάτι ενάντια στην ομάδα. Όταν τελειώσουν, ας μας ενημερώσουν. Όσο για τις αποφάσεις τους, ουδέποτε είχαμε την παραμικρή ανάμειξη. Δεν μας είπαν μόνο, αν γράψαμε το παραμικρό ψέμα. 
- Θέμα και με τον ΛΗΛΑ, αφού οι εξωδιοικητικοί ψάχνουν παντού, ώστε να πάνε σε άλλες διαδικασίες έναν αγώνα ο οποίος θέλουν δεν θέλουν θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο.
- Θέμα και με την ΕΡΕΤΡΙΑ ποδοσφαιριστές της οποίας μέχρι χθες τσιμπούσαν και έπαιζαν το παιχνίδι των επικοινωνιολόγων του αντιπάλου, αφού τέτοιοι έχουν επιστρατευτεί πολλοί. Από χθες το βράδυ τα πράγματα άλλαξαν και στην ΕΡΕΤΡΙΑ το πήραν αλλιώς!!!
- Την Πέμπτη καλεσμένοι στον 96,5 στις 10:00 το πρωί οι προπονητές του ΛΗΛΑ και της ΕΡΕΤΡΙΑΣ κύριοι Λάμπρου Γιώργος και Βαλκάνος Δημήτρης. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θ΄ ακούσουμε μια σοβαρή συζήτηση, αρκεί ο κ. Βέττας να επιλέξει να έχει δίπλα του έναν από τους σοβαρούς συνεργάτες του σταθμού, ώστε να μην πέσουμε στα πατώματα!!!