Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Παπακωνσταντίνου και Αναγνώστου

Είναι λυπηρό το ξεκατίνιασμα που παρακολουθούμε στα καφενεία, τις πλατείες και στο fb και θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να σταματήσει εδώ.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ είχε την χαρά να δει την ομάδα του για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Εύβοιας και να ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Είχε την χαρά και την τύχη να έχει προπονητή τον κ. Θανάση Γουρνά, ο οποίος και οδήγησε την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο πρόεδρος κ. Αναγνώστου λεφτά είχε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό για όσους λένε πως τα λεφτά....
του προέδρου ανέβασαν την ομάδα!!!
Αυτό ήταν και το λάθος του κυρίου Αναγνώστου. Τίποτα δεν πετυχαίνεις μόνο με τα λεφτά. Χρειάζονται, αλλά μόνα τους δεν κάνουν τίποτα
Ο κ. Αναγνώστου "κατάφερε" να μαλώσει με τον φίλο του Θανάση Γουρνά για να κάνει τα κέφια αυτών που ήθελαν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Το αποτέλεσμα γνωστό. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έσβησε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και ο κ. Αναγνώστου δεν είναι ο παράγοντας που ξέραμε.
Επειδή ο κ. Αναγνώστου κατηγορεί συνεχώς τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, θα του θυμίσουμε πως όταν η ΙΣΤΙΑΙΑ έκανε την πορεία που έκανε πρόεδρος της ΕΠΣΕ ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Κύριε Αναγνώστου, δεν σας τιμά να λέτε τα όσα λέτε για τον κ. Παπακωνσταντίνου.  Ακόμη και στην πλατεία της Ιστιαίας η πλειοψηφία είναι με το μέρος του. Είναι γνωστή η προσφορά του στο Ευβοϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο και δεν μπορείτε αυτή την προσφορά του να την μηδενίσετε .
Όσο για τον κύριο Παπακωνσταντίνου, πρόεδρε, μην χάνεις άδικα τον καιρό σου.
Κακώς, πολύ κακώς απαντάς στα όσα λέει ο κ. Αναγνώστου.
Αγαπητέ πρόεδρε, ο κ. Αναγνώστου δεν υπήρξε ούτε φίλος, ούτε συνεργάτης σου.
Τα φίδια πρόεδρε είναι δίπλα σου και είναι επικίνδυνα. Ο κ. Αναγνώστου μπροστά τους είναι άγιος.