Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Καλημέρα

- Να ξεκινήσουμε με τα συγχαρητήριά μας στον Ενωσιακό προπονητή κύριο Θανάση Γουρνά και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τον αγώνα REGIONS΄ CUP ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  0 - 2.
Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας η οποία πήρε τους 3 βαθμούς και τώρα θ΄ αντιμετωπίσει την ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στην Αταλάντη.
- Συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ΛΗΛΑΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα, ώστε ο αγώνας να είναι γιορτή και ....
να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο. Σφαγή θα γίνει σίγουρα, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο. Γνωστός παράγοντας του ΛΗΛΑ θα οδηγήσει σε σφαγή 3 κατσίκια τα οποία θα ψηθούν την Δευτέρα το βράδυ με καλεσμένους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας. Από την άλλη πλευρά γνωστός παράγοντας της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, μπορεί κατσίκια να μην έχει, αλλά έχει υποσχεθεί μια βραδιά στα μπουζούκια με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
- Κύριε Αλαφάκη καλημέρα. Πρέπει να έχετε μεγάλο στομάχι, αφού ακούτε πολλά, ακόμη και σε αγώνες του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ!!!! Έτσι είναι η ζωή κύριε Αλαφάκη. Λογικό είναι να τ΄ ακούτε αφού δεν είναι λίγη αυτοί οι οποίοι ζηλεύουν τον φίλο σας κύριο Παπακωνσταντίνου.